Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sibi hvala!Kad smo imali završni zahvat doktor je bio u žurbi i samo je rekao kontrola za mjesec dana.Ali baš mi se neide tamo ako nema potrebe pa ću ja poslati mail sa slikom pa ako baš kaže da moramo doć onda ćemo ići.Ali kako sada stvari stoje sve je uredu.Lijepo piški ima super mlaz nema nikave upale pa se nadam da će mail biti dovoljan.
    Kako je tvom sičiću?Ima li dobar mlaz kad piški?
    Puno pozdrava i vama!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam rodjen sa hypospadijom,rupica mi nije na glavicu,vec je na sredini organa,kao dete imao sam nekoliko operacija,ali nisu uspele,rupica se uvek otvarala.sa takvim penisom sam ziveo do 22.godine i onda sam imao jos nekoliko neuspesnih operacija,sa tim sto je hirurg pokusavao da zatvori rupicu na sredini a otvor da bude ispod glavica,da bih mogao da mokrim stojeci i da bi sperma izlazila napred.imao sam ukupno pet operacija kod tog loseg hirurga u privatnoj klinici i nijedna nije uspela.posle toga sam 2002 god otisao kod pokojnog profesore save perovica i covek je to uradio fenomenalno,radio je iz dva zahvata.u prvom zahvatu penis je rasekao na pola po duzini i tu je presadio sluzokozu iz usta,zatim je tako stojao mesec dana dok se to primilo(inace perovic je poznat po tom zahvatu presadjivanja)a zatim je sve to sklopio,tako da mi je sada otvor na vrhu glavica kao i kod drugih muskaraca i jos mi je prilikom te operacije malo i povecao penis,posle toga imao sam sexsualne odnose sa vise devojaka,ali nijedna nije primetila da je na mom penisu nesto cudno ili drugacije nego kod drugih muskaraca.posto je profesor nazalost nedavno preminuo,moj savet svim ljudima sa ovim problemom je da se obrate njegovim ucenicima.inace ja sam se operisao u nisu na privatnoj klinici,i medicinska ekipa koja je radila sa perovicem i ucila od njega nastavila je da radi na toj klinici...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •