Stranica 5 od 43 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj sibi prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!!! Poručila bih svim mamama koje se dvoume gdje obaviti operaciju hipospadije i drugih anomalija urinarnog trakta djeteta,da to učine u Beogradu,kod dr-a Đinovića. Tamo je operiran i moj mali i samo riječi hvale za dr-a i osoblje Bel medica!
    Buba mara,nadam se da ste i vi napokon riješili hipospadiju u potpunosti,javite nam kako je malecki!
    Dalmatinka30,kako je kod vas,kako sada mali mokri?Nadam se da je sve dobro. Velika pusa!
    pozdrav..evo da javim...leo je ok, mokri tako da kad se napegne ide u malzu ali kad se ne napregne onda kapa i ja predpostavljam da je to od tableta koje pije a utječu na širenje mjehura...idemo na kontrolu u 2 mjesec pša ćemo viditi šta će nam reći....kako kod vas....pozdrav i pusa

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
    Buba mara hvala ti puno na korisnim detaljima, upravo mi se javio dr.Đinović i opisao da će najvjerojatnije biti potrebno upravo to što si opisala da ste vi prošli. Rekao je da bi između dva zahvata bilo poželjno da prođe 6mj. Vjerojatno će se morati planirati dva zahvata i uzimanje tkiva iz usne šupljine kako bi se sve moglo napraviti da estetski i funkcionalno bude dobro. Ne moram ni govoriti da se užasno svega bojim, ne znam kako ću svom miceku objasniti da mora opet sve proći....
    Molila bih te ako mi se možeš javiti na privat mail ili mi ti dati svoj jer imam toliko puno pitanja.....
    hvala ti unaprijed....
    Nažalost nemogu ti poslati privatnu poruku jer si nova na forumu.Ni ti meni nemožeš poslati pp.Ne pada mi napamet kako da dođemo u kontakt.A rado bi ti sve ispricala.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ketty- prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure i dečki ,
    vidim da nas ima dosta s tim problemom.
    moj mali ima isto hipospadiju , i prije par dana vratili smo se iz bolnice , i nakon treće operacije opet ništa .
    sva tri puta je operiran u vinogradskoj bolnici . već sam napola luda od svega . sada čitam i razmišljam kuda dalje , a da prođe što bezbolnije .
    Draga ketty- i ja sam imala takvu dilemu što dalje i odlučila sam se za Beograd.Ako si čitala ni mom dečku nije uspjela operacija pa čitajući forum i na svu sreću javio mi se Anonimni i ispričao svoju priču o bezbroj neuspješnih operacija.Njegove postove možeš čitati na prvoj ili drugoj stranici.Pročitaj i sve će ti biti jasno.Puno sreće

magda_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala ti princ, svaka rijec je korisna.
    bice da cemo otici opet dr. dizdarevicu na pregled i fino o svemu popricati.

ketty, bas mi je zao malenog.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nema na čemu Magda
    U svakom slučaju javi kako je prošlo

Sretno..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Draga ketty- i ja sam imala takvu dilemu što dalje i odlučila sam se za Beograd.Ako si čitala ni mom dečku nije uspjela operacija pa čitajući forum i na svu sreću javio mi se Anonimni i ispričao svoju priču o bezbroj neuspješnih operacija.Njegove postove možeš čitati na prvoj ili drugoj stranici.Pročitaj i sve će ti biti jasno.Puno sreće
    da li tvoj dečkić sada piški na pravu rupicu ???
    mene je više toliko strah tog neuspjeha da vam to nemogu opisati .
    šta veli , da li če te fistule pucati kasnije , kako pišo bude rastao ili će se to čvrsto"držati " ??

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nažalost nemogu ti poslati privatnu poruku jer si nova na forumu.Ni ti meni nemožeš poslati pp.Ne pada mi napamet kako da dođemo u kontakt.A rado bi ti sve ispricala.
    Evo Tiko možeš mi pisati na xxxxx kad pročitaš odgovori i zamoli administratore da obrišu ovaj post.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 13.12.2010. at 14:18

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo Tiko možeš mi pisati na xxxx kad pročitaš odgovori i zamoli administratore da obrišu ovaj post.
    Krivo napisala xxxx
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 13.12.2010. at 14:18

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bok cure i dečki ,
    vidim da nas ima dosta s tim problemom.
    moj mali ima isto hipospadiju , i prije par dana vratili smo se iz bolnice , i nakon treće operacije opet ništa .
    sva tri puta je operiran u vinogradskoj bolnici . već sam napola luda od svega . sada čitam i razmišljam kuda dalje , a da prođe što bezbolnije .
    ketty i mi imamo loše iskustvo sa operacijom u Zagrebu. 2 mjeseca nakon morali smo na meatotomiju s upozorenjem da će nas još vjerojatno čekati 2-3 puta isto tj. meatotomija. Odlučili smo kontaktirati sa Beogradom i sad smo u fazi dogovora pregleda i operacije....kako od prošle mora proći 6mj vjerujemo da će se na proljeće sve napokon počet rješavat. Moj ti je savjet da razmisliš i javiš se doktoru Đinoviću mailom, pošalješ mu slike i zamoliš za savjet. Nama su u ZGu rekli da ne mogu operirati prije djetetove 15-16godine dok je doktor u BG totalno drugog mišljenja tako da na proljeće krećemo u 'akciju'.
    Sretno želim i vama i nama

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

buba mara hvala ti na mailu....idem tražiti administratora što si rekla....valjda će poslušati.....u svakom slučaju ak mene ne posluša traži ga i ti....hvala ti još jednom.....javim se!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ketty- ako se odlučiš za Beograd sve ćete riješiti u jednoj ili u dvije operacije kao mi jer je doktor morao ispravljati grešku naših doktora.Pitali smo ga dali ćemo morati ponavljti operacije kako dijete bude raslo.Rekao je" ne "mišić sada može normalno rasti.Vjerujte mi oni tamo znaju što rade.Dok sam kod našeg doktora u Rijeci imala osjećaj da eksperimentiraju.Kad nije uspjela operacija rekao je pa probat ćemo drugi put sa većim kateterom.Srećom ima ljudi koji znaju.U Beogradu su ovi naši problemi mali oni riješavaju puno složenije operacije u jedanput.Jedna mama je rekla da je u Hrvatskoj morala svaku godinu na operaciju do djetetove 5 godine a tamo su to riješili jednom operacijom.(Dijete rođeno bez mjehura).Moj sinčić sada piški na rupicu na vrhu a druga kao da nije postojala.Nije ga bolilo ni prvo pišanje.Koliko sam shvatila doktora ako kanal nije dovoljno širok onda nastaju svi problemi.

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

buba mara,drago mi je da ste napokon riješili hipospadiju i da je to iza vas! Kada imate kontrole i da li morate ići osobno ili je dosta da se javite mailom doktoru? Mi se javljamo mailom gdje pošaljem slike i za sada je tako dovoljno.
    Velika pusa hrabrom dječaku!!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sibi hvala!Kad smo imali završni zahvat doktor je bio u žurbi i samo je rekao kontrola za mjesec dana.Ali baš mi se neide tamo ako nema potrebe pa ću ja poslati mail sa slikom pa ako baš kaže da moramo doć onda ćemo ići.Ali kako sada stvari stoje sve je uredu.Lijepo piški ima super mlaz nema nikave upale pa se nadam da će mail biti dovoljan.
    Kako je tvom sičiću?Ima li dobar mlaz kad piški?
    Puno pozdrava i vama!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam rodjen sa hypospadijom,rupica mi nije na glavicu,vec je na sredini organa,kao dete imao sam nekoliko operacija,ali nisu uspele,rupica se uvek otvarala.sa takvim penisom sam ziveo do 22.godine i onda sam imao jos nekoliko neuspesnih operacija,sa tim sto je hirurg pokusavao da zatvori rupicu na sredini a otvor da bude ispod glavica,da bih mogao da mokrim stojeci i da bi sperma izlazila napred.imao sam ukupno pet operacija kod tog loseg hirurga u privatnoj klinici i nijedna nije uspela.posle toga sam 2002 god otisao kod pokojnog profesore save perovica i covek je to uradio fenomenalno,radio je iz dva zahvata.u prvom zahvatu penis je rasekao na pola po duzini i tu je presadio sluzokozu iz usta,zatim je tako stojao mesec dana dok se to primilo(inace perovic je poznat po tom zahvatu presadjivanja)a zatim je sve to sklopio,tako da mi je sada otvor na vrhu glavica kao i kod drugih muskaraca i jos mi je prilikom te operacije malo i povecao penis,posle toga imao sam sexsualne odnose sa vise devojaka,ali nijedna nije primetila da je na mom penisu nesto cudno ili drugacije nego kod drugih muskaraca.posto je profesor nazalost nedavno preminuo,moj savet svim ljudima sa ovim problemom je da se obrate njegovim ucenicima.inace ja sam se operisao u nisu na privatnoj klinici,i medicinska ekipa koja je radila sa perovicem i ucila od njega nastavila je da radi na toj klinici...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam rodjen sa hipospadijom,rupica mi je bila na sredini penisa.kao mali imao sam nekoliko operacija,ali nisu uspele.sa ovakvim penisom sam ziveo do 20.god.zatim sam imao nekoliko operacija na privatnoj klinici u beogradu,ali su i one bile bezuspesne.profesor koji me je operisao,pokusavao je da zatvori rupicu na sredini i da otvor bude ispod glavica da bih mogao da mokrim stojeci i da bi sperma izlazila pravo.bukvalno je eksperimentisao na meni godinu i po dana,ali se rupica uvek otvarala.onda sam otisao kod pokojnog profesora save perovica i covek je stvarno fenomenalno to uradio.radio mi je operaciju iz dva dela.prvi deo je bio presadjivanje koze iz usta,od toga je napravio nov mokracni kanal i mesec dana mi je penis bio rasecen na pola po duzini,kada se transplatacija primila,sve je to sklopio,tako da mi je sada otvor na vrhu glavica i jos mi je malo i povecao penis.posle toga imao sam odnose sa vise devojaka,ali nijedna nije primetila da mi je nesto neobicnu na penisu,stvarno je super to uradio.moj savet svima sa ovim problemom je da se obrate privatnim klinikama na kojima je pokojni profesor radio jer je osoblje na tim klinikama ucilo od njega.jedna od takvih klinika je i u nisu u srbiji..

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Andrija76 hvala ti na tvom svjedočanstvu.Moj sin je isto imao jednu neuspješnu operaciju u Hrvatskoj ali srećom čuli smo za pokojnog prof.Perovića i kod njegovog učenika dr Đinovića napravili smo dvije operacije baš kako ti opisuješ.Operacija uspjela.
    Pozdrav

sookey

Početno

Zdravo.Imam 25 god. i imam hipospadiju.Rupica mi neposredno na prelazu gde pocinje glavic sa donje strane.Imao sam neke operacije kad sam imao oko 10 god,ali prakticno bezuspesne.Andrija,mozes li podrobnije opisati operaciju,na kakve si probleme nailazio posle operacije.jesi li imao problema sa erekcijom,da ti savovi ne popucaju i sl.Mozes li objasniti kako uzimaju kozu iz usta i ostaju li neke posledice unutar usta na obrazima.koliko je vremena posle operacije trebalo da prodje da bi poceo normalno da funkcionise..i na kraju koliko to sve kosta?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sookey prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravo.Imam 25 god. i imam hipospadiju.Rupica mi neposredno na prelazu gde pocinje glavic sa donje strane.Imao sam neke operacije kad sam imao oko 10 god,ali prakticno bezuspesne.Andrija,mozes li podrobnije opisati operaciju,na kakve si probleme nailazio posle operacije.jesi li imao problema sa erekcijom,da ti savovi ne popucaju i sl.Mozes li objasniti kako uzimaju kozu iz usta i ostaju li neke posledice unutar usta na obrazima.koliko je vremena posle operacije trebalo da prodje da bi poceo normalno da funkcionise..i na kraju koliko to sve kosta?
    Evo izgleda da sam ja dežurna na ovom forumu pa ću ti ja kao mama napisati što znam.Mom sinu koji ima 4 godine uzimali su kožu sa unutarnje strane obraza.Iskreno dva tri dana se žalio kad bi jeo i poslije ništa.Već nakon 15 dana se ni u ustima nije ništa vidjelo.Na vanjskim obrazima se to nije vidjelo.
    Sookey najbolje ti je poslati mail dr Đinoviću sa svim pitanjima koje te zanimaju i pitaj koliko bi te koštalo.Doktor je super i mlad i on će ti sve objasniti a ti ćeš onda sam odlučiti.Moram ti reći da oni ne rade kao ostali već nakon sedam dana penis moga sina je super izgledao.Mail dr Đinovića ti je djinović@gmail.com.Taj mail te ništa ne obavezuje.Sretno

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj sookey prvotno napisa Vidi poruku
    Budem ti i ja opisao kad sam imao 20 godina i išao na operaciju u Beograd. Ako misliš na probleme poslije operacije kao za vrijeme oporavka onda su mi 2 ostala u sijećanju. Prvo je bio onaj cistofiks(trbušni kateter). Nije bio problem što ga imam, i što sam ga čak nosio mjesec dana(iako ga ljudi nose 2 tjedna) nego to što ta cjevčica je točno na remenu hlača kad ih obučem. Hoću reć bio sam vezan za kuću jer ako sam obukao neke normalne hlače za izlazak iz kuće tada mi je bilo jako neugodno za taj dio.Čak i ako je to bila trenirka jer me je i dalje dovoljno stistkalo.
    Drugi su bile noćne erekcije. Stvar je u tom što kad dobijem erekciju nakon što sam operirao taj dio, osjećaj je definitivno bolniji nego prije. A kako spavam po noći i dobivam noćne erekcije svaki put se od boli probudim i radi toga sam konstantno bio neispavan za vrijeme tog oporavka. Spavao sam od ponoći do 12 sati(kao spavao) i onda još oko 4-5 popodne sam morao opet prileć. No sad kad razmislim nije baš da su ove dvije stvari toliko jako strašne.
    Ovo pitanje oko erekcije da šavovi ne popucaju, to se sjećam kako mi je profesor Perović objašnjavao da oni za vrijeme operacije, ako sam dobro shvatio, ubrizgaju neku injekciju da penis bude u erekciji kako bi vidjeli je li ima dovoljno kože za sve. Sjećam se da je pričao da ima kirurga koji to "znaju" operirat, ali ne pogledaju ima li dovoljne kože u erekciji.
    I nemoj se zamarat uzimanjem kože iz ustiju, nemora značit ako imaš hypospadiu da će ti na operaciji sad uzimat tu kožu. To se uzima ako su ti prijašnji kirurzi toliko kože šivali na mjestima gdje nisu trebali i onda ju nepovratno istrošili. Meni je isto profesor Perović govorio da će je uzet pa na kraju nije, rekao je da je bilo dovoljno(4 puta sam operiran u Zagrebu, naravno neuspješno). Vidio sam da ima netu videa kako izgleda to uzimanje kože iz ustiju baš za uretroplastiku stoga ako dobro pretražiš i ako te jako zanima ćeš nać(rađe nebi link na forum).

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo da vam se javim prošlo više od mjesec dana od operacije i ja poslala mail dr Đinoviću sa slikama i doktor mi odgovorio da je sve
    uredu.Moj sin nema nikakvih poblema.Eto riješili smo hypospadiju.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

to je tako lijepa vijest..jako mi je drago ..kod nas je isto sve ok, malo mu kaplje jer još nije naučio zadržavati mokraću ali se s tim ne zamaram, ima vremena nauci će, na kontrolu ćemo krajem 1 ili početkom 2 mj....veliki pozdrav...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dok se sjetim da to mene opet sve čeka , samo nikak da smognem hrabrosti i krenem .
    da li je tko probao preko HZZO -a , u svezi glede troškova ??

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nisam probala sa povratom troškova jer naši ne priznaju operaciju vani ako se takve operacije rade kod nas.A rade se ali neuspješno ali oni to ne priznaju.Ali možda treba probati!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da li nam treba putovnica ili možemo s osobnom preko granice , da li treba viza ?? mi bi tamo vjerovatno ostali cijelo vrijeme dok se to sve ne završi , neznam koliko nam se isplati putovati . iznajmili bi si stan , da li ste vi tako ili ste putovali na kontrole , na vađenje konci itd. koliko puta poslije operacije treba se javljati na kontrole ??

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

viza za Srbiju ne treba, a što se tiče povrata troškova mislim da ništa od toga jer se radi o stranoj privatnoj klinici i kao što je buba mara rekla kod nas se te operacije obavljaju, uostalom nema povrata nikakvog (nije porezna olakšica) niti kad se plaća boravak sa djetetom kod nas u bolnici. Nama je doktor u Zagrebu to odmah napomenuo kao i da se sve plaća cashom.
    Ketty kad idete na operaciju? imate već termin ili? Mi čekamo ožujak pa ćemo onda dogovoriti točan termin. I mi smo na iglama kako se vrijeme primiče. Treba sinu opet objasniti zašto opet moramo u bolnicu....uhhh....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nemamo još termin, na zadnjoj smo bili sada u jedanestom mjesecu , tako da prije šestog vjerovatno nečemo .
    da li ste vi već stupili u kontakt s doktorom , koliko puta ste bili ovdje na operacijama i gdje ????
    da li čete putovati , ili čete si tamo potražiti smještaj ?? znam dobro kak vam je , i nama je slično .

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi smo bili na operaciji u Zagrebu u rujnu, pa u studenom na meatotomiji i nakon toga smo stupili u kontakt sa dr. Đinovićem i sad u principu čekamo da prođe 6mj pa da dogovorimo datum operacije (vjerojatno će nam trebati 2). Doktor nam je mailom puno toga rekao, vidio je slike i rekao da nažalost teško da će moći sve napraviti u jednoj operaciji (u Zgu su zeznuli stvar i ožiljak je dosta veliki). Javit ćemo mu se krajem ožujka tak da se dogovorimo za travanj ili svibanj...što se pak smještaja tiče....sve ovisi o kontroli nakon operacije, ak će biti za par dana vjerojatno ćemo tamo ostati al ak će se raditi o tjedan dana onda idemo doma...mi smo iz ZG pa tih 4,5h nije puno.
    Gdje ste vi bili na operaciji? Po čemu vam nije uspjela? Nama je rupica ostala skoro na istom mjestu gdje je i prije bila a doktor je rekao da je operacija uspjela 95%, 5% se odnosi što je rupica ostala skoro na istom mjestu. Na tako što čovjek samo može ostati bez teksta.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi smo bili u vinogradskoj tri puta , nama su zatvorili onu postoječu rupicu s kojom se je rodio . izravnali pišu , napravili mokračovod do vrha piše , i u svemu tome napravili dvije nove rupice dolje niže , blizu korjena piše .
    da , sada nema više jednu na sredini , nego dvije pri korjenu .ludnica.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ketty za Srbiju vam treba putovnica.Ne može se proći na osobnu.Mi smo par dana iznajmili stan a našli smo ga preko interneta.Sibi je bila u nekom stanu jako blizu klinike pa je možeš na pp pitati gdje je taj stan.Puno sreće dalje.U Beogradu to rade bez greške.
    Posljednje uređivanje od buba mara : 30.01.2011. at 19:01

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Molim vas ukoliko ste uspjeli kontaktirati mailom Dr Radoša Đinovića, možete li mi poslati njegova mail ili kontakt.
    Moja muka traje već 33 godine i kao da tome nema kraja =(
    Unaprijed hvala

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Floyd prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas ukoliko ste uspjeli kontaktirati mailom Dr Radoša Đinovića, možete li mi poslati njegova mail ili kontakt.
    Moja muka traje već 33 godine i kao da tome nema kraja =(
    Unaprijed hvala
    Floyd evo ti http://www.savaperovicfoundation.com/contact.html
    Probaj ovaj gmail, usput ako si iz Srbije pa ako nije previše skup poziv ovaj broj mobitela koji je tamo zapisan je broj Radoša Đinovića na kojem sa ga ja zvao, dakle njegov broj.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mejl dr đinovića je djinovic@gmail.com

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mejl dr đinovića djinovic@gmail.com

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Puno Hvala
    )0(

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bok svima. Ja sam dečko 23 god. i rođen sam sa 3. stupnjem teške hipospadije. Hodam još uvijek po bolnicama jer imam jako težak oblik hipospadije. Operiran sam u devet navrata koji mi nisu baš ništa pomogli. Iz dana u dan me to ubija, što fizički što psihički. Psihički da ne govorim. Imao sam dvije cure u svom životu i neću vam uopće objašnjavat kakav je osjećaj upoznat curu sa svojim tijelom. Katastrofa. Nemam normalan seksualan život i nikad ga neću imat i javljam se baš zbog toga da vam svima otvorim oči, jer ja sam odrastao bez oca i nisam imao nikakvu mušku podršku i mušku riječ nikada. Majka me je liječila do moje 13. godine i dalje sam ostao sam. Dragi roditelji brinite za svoje dijete, jer će vam bit jako zahvalno danas sutra. Ja vas molim liječite dijete. Očevi preuzmite odgovornost oca onako kako treba i razgovarajte s dijetetom. Teško je živjet s tim i takvim životom, jer nemam s kim razgovarat. Nemože te razumjet nitko tko to nije doživio. LP

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Lepoglav,jako mi je žao što si prošao i što još uvijek prolaziš sam kroz svu ovu muku. Ne znam da li si ikad probao kontaktirati dr Đinovića ili njegovog(sada pokojnog)učitelja prof.dr-a Perovića; ako nisi,probaj se javiti Dr Đinović-u pa možda uspije riješti tvoj problem zauvijek.
    Moj sin je operiran kod njega u dobi od godinu i po.Jest da je rođen sa lakšim stupnjem hipospadije,ali bez obzira na to,brinuli smo o samom ishodu operacije i prošlo je stvarno sve u redu i penis lijepo izgleda i dijete normalno piški bez muke. Kod dr-a,u Bel medic, dolaze djeca iz svih krajeva i svih uzrasta i vrlo je drag i njegovi suradnici. Želim ti da se riješiš svoje muke zauvijek! Pozdrav!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Lepoglav, mogu samo zamisliti kako ti je bilo i još ti je teško zbog svog problema. Kao i Sibi i ja ti preporučam dr. Đinovića u Beogradu. Mi smo sad u fazi čekanja termina za operaciju. Što su nam doktori u Zagrebu rekli dr. Đinović je odmah porekao. Mi koji sad imamo 4 godine i neuspješnu operaciju iza sebe ne moramo čekati 16tu godinu da bi dijete u pubertetu odlučilo sviđa li mu se spolovilo ili ne. Javi se dr. Đinoviću mailom i objasni svoju situaciju, pošalji mu slike i čuj njegovo mišljenje. Neka ti to bude korak u bolju i sretniju budućnost. Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj lepoglav prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima. Ja sam dečko 23 god. i rođen sam sa 3. stupnjem teške hipospadije. Hodam još uvijek po bolnicama jer imam jako težak oblik hipospadije. Operiran sam u devet navrata koji mi nisu baš ništa pomogli. Iz dana u dan me to ubija, što fizički što psihički. Psihički da ne govorim. Imao sam dvije cure u svom životu i neću vam uopće objašnjavat kakav je osjećaj upoznat curu sa svojim tijelom. Katastrofa. Nemam normalan seksualan život i nikad ga neću imat i javljam se baš zbog toga da vam svima otvorim oči, jer ja sam odrastao bez oca i nisam imao nikakvu mušku podršku i mušku riječ nikada. Majka me je liječila do moje 13. godine i dalje sam ostao sam. Dragi roditelji brinite za svoje dijete, jer će vam bit jako zahvalno danas sutra. Ja vas molim liječite dijete. Očevi preuzmite odgovornost oca onako kako treba i razgovarajte s dijetetom. Teško je živjet s tim i takvim životom, jer nemam s kim razgovarat. Nemože te razumjet nitko tko to nije doživio. LP
    Lepoglav ja donekle mogu razumijet tvoju situaciju ako si čitao moje postove na prijašnjim stranica. Znao sam i ja bit u groznoj depresiji u nekim trenutcima, ali nemoj imat stav da je sve gotovo. Neznam kako točno tvoje izgleda i kakav je bio početni stupanj, rekao si 9 operacija i to nemože bit dobro jer to znači da su 9 puta tvoju kožu nepovratno istrošili malo po malo. Ali ti kirurzi u Beogradu se bave uro-genitalnom kirurgijom broj 1 u svijetu. Oni rade operacije nad transseksualnim osobama(gdje opet dolaze ljudi iz cijelog svijeta). Žene koje nemaju taj organ kod njih će dobiti ako to traže. Nemoj imati stav da je sve izgubljeno, nešto se sigurno da smisliti jer što je najgore ti nisi ni prvi ni zadnji kojeg su kirurzi zbog hyposadiije uništili, a ti ljudi ako išta imaju to je onda iskustvo. Neznam kakva točno tvoja situacija, ali se nadam da se možeš javit za pregled i mišljenje kod doktora Đinovića.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam evo neki dan dobila mail od dr . đinovića , nakon deset dugih dana čekanja.
    rekao nam da bi trebali doći kod njega na pregled , pa da se dogovorimo za dalje.
    putovnice su već gotove .
    sibi gdje si ti bila na stanu ??kolko čujem tamo negdje blizu , mi bi vjerovatni isto ostali tamo , dok se to ne završi .

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo mi smo dobili datum operacije 15.04.... ne moram govoriti koliko mi kuha u trbuhu...treba dijete opet pripremiti i objasniti zašto opet mora na operaciju i to još tako daleko. Al sve će to proći i biti dobro!
    Lepoglav, javi se mailom doktoru i objasni svoju situaciju, pošalji mu i slike tako da ti odmah može reći svoje mišljenje. Tako smo i mi napravili i evo došli i do termina operacije.
    Sibi i nas zanima gdje si ti iznajmila i kako stan? Koliko je koštao i koliko dugo ste u njemu bili?

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi smo bili u apartmanu u sklopu"Apartmana avenija"na Voždovcu koji su samo kilometar udaljeni od Bel-medic poliklinike pješice po njihovom bulevaru. "Apartmani avenija" su ustvari u zgradi gdje su tri apartmana. Za osam dana što smo proveli u apartmanu,platili smo 240 eura,tj. 30 eura po danu za 2 osobe(za dijete nismo platili). Ostatak boravka u Bg-u proveli smo kod prijatelja. Slike apartmana su stavili na facebook,treba napisati samo "Apartmani avenija Beograd" pa se otvori profil.Telefon je: 00381-63/187-07-76 ; Sa gospođom se dogovarate za cijenu smještaja. Evo,to je sve,ako imate još pitanja,slobodno pitajte.
    Tiko,bit će sve u redu i brzo će proći! Prema nama su stvarno bili svi jako ljubazni,a s djecom kao tete u vrtiću vrlo pažljive. Samo hrabro!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
    evo mi smo dobili datum operacije 15.04.... ne moram govoriti koliko mi kuha u trbuhu...treba dijete opet pripremiti i objasniti zašto opet mora na operaciju i to još tako daleko. Al sve će to proći i biti dobro!
    Lepoglav, javi se mailom doktoru i objasni svoju situaciju, pošalji mu i slike tako da ti odmah može reći svoje mišljenje. Tako smo i mi napravili i evo došli i do termina operacije.
    Sibi i nas zanima gdje si ti iznajmila i kako stan? Koliko je koštao i koliko dugo ste u njemu bili?
    Samo hrabro!Vi ste brzo vani.Samo dva dana tamo u bolnici i vi možete van.Mi smo s djetetom poslije operacije uspjeli prošetati i po Beogradu.Ležao je možda 4 dana s danom operacije.Osjetio je kad se može dignuti.Meni od svega bilo je najgore dok operacija nije prošla a poslije oporavak je brz.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Lepoglav javi se Meil-om dr Đinoviću i dogovori se bar za pregled.Čovijek je genijalac.Život ćeti se promijeniti.Skupi lovu i kreni!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tiko da li ste vi išli tamo na pregled i po termin operacije ??
    ja sam mu se isto javila meilom i prepisala otpusno i poslala slika , a on veli da dođemo dolje na pregled pa na dogovor .

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tiko da li ste vi išli tamo na pregled i po termin operacije ??
    ja sam mu se isto javila meilom i prepisala otpusno i poslala slika , a on veli da dođemo dolje na pregled pa na dogovor .
    Ketty ako vam je problem ići na pregled probaj mu poslati još jedan Meil da vam je problem dolaziti ali ako vam nije tako daleko odite lakše se je dogovoriti usmeno.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da vam se i mi javimo, bili smo na kotroli, sve je u redu Sledeca kontrola tek za godinu dana, dr. Djinovic je prezadovoljan. Svima zelim srecu, kad je ovakva korekcija u pitanju, ja mislim da nema sto da se razmislja - tim pok. Dr. Save Perovica je najbolji, nema rizika. Mislim- oni mijenjaju pol ljudima, tako da im je hypospadia sitnica, zar ne?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ketty, mi smo se javili prvo mailom doktoru i opisali o čemu se radi, kako piša izgleda nakon operacije i meatotomije. Onda smo na doktorov zahtjev mailom poslali slike piše iz svih uglova i onda nam je doktor (sve samo kroz mailove) rekao što je potrebno napraviti. I tako smo sad dogovorili termin 13.4. ( morali smo ga promijeniti jer 15.4. doktor nekamo putuje). Mi ćemo sa svim nalazima (doktor nam je napisao koje sve nalaze moramo donjeti) doći 12.4. da nam ih pregledaju i prespavati kod njih tako da micek bude prvi na programu 13.tog.
    Doktor nam je rekao da smo kod njih 1 dan (valjda misli na sam dan operacije...pretpostavljam da ćemo i tu noć tamo prespavati) i nakon toga da možemo putovati doma. Kontrola nam je po prilici za 5-6 dana, tako da ćemo se mi opet vratiti 1 dan na kontrolu, ne mislimo nigdje tamo spavati već se odmah vratiti doma.
    Buba mara i Sibi (hvala na tel. apartmana) ajde mi malo opišite proces odvajanja djeteta od roditelja kad ga odvode na operaciju. U Zagrebu sam se raspitala prije op. pa sam mu prišla sa pričom da ide u jednu igraonicu gdje nema mame već druga teta koju mora slušati i tamo će se igrati sa igračkama a njegova Koka (bez nje nikud ne ide) će meni doći van reći kak se on lijepo igra i tamo sam mu poslala puno različitih sokova pa će teta odabrati koji će popiti (piju nešto za smirenje i zaborav) i tako je ta priča 2x urodila plodom. Kakav je u BG sistem?

Još jedno pitanje...mislim vjerujem svom dušom i srcem da je odlazak tamo najbolje rješenje i da će zaista sve proći najbolje al ipak moram postaviti i ovo pitanje.....ima li netko neko ružno iskustvo sa BG i rješavanjem hipospadije tamo?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiko u Beogradu će vas smjestiti u sobu i tamo će vam sestra donjeti sirupić i ponuditi će vam da ga vi date.Mi smo je zamolili da ipak ona da jer kod nas će to pokušati izbjeći.Kad dobije sirupić onda treba dijete biti u krevetu a najbolje da mu nešto čitate.Kad se dijete umiri kao da će spavati onda dođu po njega a vi možete s njim do sale.(uzmite i kakve igračke i knjigice da ga imate čime zabaviti)Doktor će vam vjerovatno doći u sobu i prije operacije a poslije operacije doći će vam reći kako je operacija prošla.Poslije i kroz noć sestra će dolaziti u sobu da provjeri dali je sve uredu a kod vas će morati moćiti mišića barem ako su presađivali tkivo iz usne šupljine jer je tkivo u ustima uvijek u vlazi pa ga treba moćiti da se dobro primi.
    Kad vam je doktor rekao jedan dan to bi značilo da bi drugo jutro od operacije mogli kući.Nemojte mu presvlačiti piđamu doljnji dio jer mi kako smo ga presvlačili potegli smo zavoj i onda ga je zabolilo.A vi do kuće ćete morati ovaj puta da vam leži u krilu a stolicu stavite u bunker.Još neće moći sjediti ali kad budete išli na pregled već će sjediti u stolici.
    Želim vam puno sreće!A ja mislim da ste na pravom mjestu i da nemorate brinuti!
    Slobodno pitajte ako vas još što zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

buba mara hvala ti na iscrpnom izvještaju...pretpostavljam da ću imati još pitanja pa ću te zvati hej, nije mi baš jasno zar ga oni poslije operacije obuku u doljnji dio pidžame? Zar nema onu tzv. garažu (željeznu konstrukciju) iznad nogu, piše i trbuha da mu pokrivač ne sjeda na pišu? Jeste i vi došli dan prije operacije ili na sam dan? Koliko je otprilike trajala operacija?

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tico,moj mali je u vrijeme operacije imao godinu i 5 mj. Dan prije operacije,u sobu je došla pedijatrica koja je upoznala dijete,pregledala sve papire koje smo donijeli te gospođa anesteziolog koja je pregledala dijete kako bi mogla potvrditi da je zdravo za operaciju;Odmah ujutro slijedeći dan oko 8h došli smo u kliniku,pedijatrica je malome izvadila malo krvi iz prstića;moram reći da mali uopće nije zaplakao jer je ona to i zvela nekako kroz igru i pričala mu priču pa nije ni reagirao.Nakon nje došla je gđa anesteziolog koja je također imala vrlo blag pristup djetetu,pričala je,škakljala je dijete da se upoznaju kroz igru i donijela je taj sirup koji sam mu ja dala kroz špric u u usta.Vrlo brzo nakon toga,mali se toliko opustio da se smijao i polako se počeo uspavljivati.Obzirom da je naša soba bila odmah do operacijske sale,malog je uzela gđa anesteziolog,malo ga je ljuljala u naručju,dok je mali skoro zaspao,nije uopće plakao,mi smo ga izljubili i unijela ga je polako u salu. Onda su nam rekli da idemo prošetati i da će nas zvati kad operacija završi i to je bilo nakon skoro tri sata.Kad smo došli,mali se polako budio i tu i tamo bi zaplakao. Pišo je bio umotan u zavoj,a preko je imao pelenu. Nije bilo nekakve konstrukcije preko. Tu noć bio je malo nemiran,malo bi zaplakao i sestra bi ga budila kad bi ušla jer je mjerila temp.Ja sam bila s njim cijelo vrijeme,a moj muž je spavao u apartmanu,a s nama je bio po danu. Bili smo 2 dana u klinici,a treći oko podne smo otišli s tim da smo svakih par dana dolazili na kontrole. Nakon 12 dana maknuo mu je dr kateter i cijevčicu iz piše.
    Tico,bit će sve u redu i brzo će proći! Pitaj ako te još šta zanima,pozdrav!

Stranica 5 od 43 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •