Citiraj lepoglav prvotno napisa Vidi poruku
Bok svima. Ja sam dečko 23 god. i rođen sam sa 3. stupnjem teške hipospadije. Hodam još uvijek po bolnicama jer imam jako težak oblik hipospadije. Operiran sam u devet navrata koji mi nisu baš ništa pomogli. Iz dana u dan me to ubija, što fizički što psihički. Psihički da ne govorim. Imao sam dvije cure u svom životu i neću vam uopće objašnjavat kakav je osjećaj upoznat curu sa svojim tijelom. Katastrofa. Nemam normalan seksualan život i nikad ga neću imat i javljam se baš zbog toga da vam svima otvorim oči, jer ja sam odrastao bez oca i nisam imao nikakvu mušku podršku i mušku riječ nikada. Majka me je liječila do moje 13. godine i dalje sam ostao sam. Dragi roditelji brinite za svoje dijete, jer će vam bit jako zahvalno danas sutra. Ja vas molim liječite dijete. Očevi preuzmite odgovornost oca onako kako treba i razgovarajte s dijetetom. Teško je živjet s tim i takvim životom, jer nemam s kim razgovarat. Nemože te razumjet nitko tko to nije doživio. LP
Lepoglav ja donekle mogu razumijet tvoju situaciju ako si čitao moje postove na prijašnjim stranica. Znao sam i ja bit u groznoj depresiji u nekim trenutcima, ali nemoj imat stav da je sve gotovo. Neznam kako točno tvoje izgleda i kakav je bio početni stupanj, rekao si 9 operacija i to nemože bit dobro jer to znači da su 9 puta tvoju kožu nepovratno istrošili malo po malo. Ali ti kirurzi u Beogradu se bave uro-genitalnom kirurgijom broj 1 u svijetu. Oni rade operacije nad transseksualnim osobama(gdje opet dolaze ljudi iz cijelog svijeta). Žene koje nemaju taj organ kod njih će dobiti ako to traže. Nemoj imati stav da je sve izgubljeno, nešto se sigurno da smisliti jer što je najgore ti nisi ni prvi ni zadnji kojeg su kirurzi zbog hyposadiije uništili, a ti ljudi ako išta imaju to je onda iskustvo. Neznam kakva točno tvoja situacija, ali se nadam da se možeš javit za pregled i mišljenje kod doktora Đinovića.