ketty, mi smo se javili prvo mailom doktoru i opisali o čemu se radi, kako piša izgleda nakon operacije i meatotomije. Onda smo na doktorov zahtjev mailom poslali slike piše iz svih uglova i onda nam je doktor (sve samo kroz mailove) rekao što je potrebno napraviti. I tako smo sad dogovorili termin 13.4. ( morali smo ga promijeniti jer 15.4. doktor nekamo putuje). Mi ćemo sa svim nalazima (doktor nam je napisao koje sve nalaze moramo donjeti) doći 12.4. da nam ih pregledaju i prespavati kod njih tako da micek bude prvi na programu 13.tog.
Doktor nam je rekao da smo kod njih 1 dan (valjda misli na sam dan operacije...pretpostavljam da ćemo i tu noć tamo prespavati) i nakon toga da možemo putovati doma. Kontrola nam je po prilici za 5-6 dana, tako da ćemo se mi opet vratiti 1 dan na kontrolu, ne mislimo nigdje tamo spavati već se odmah vratiti doma.
Buba mara i Sibi (hvala na tel. apartmana) ajde mi malo opišite proces odvajanja djeteta od roditelja kad ga odvode na operaciju. U Zagrebu sam se raspitala prije op. pa sam mu prišla sa pričom da ide u jednu igraonicu gdje nema mame već druga teta koju mora slušati i tamo će se igrati sa igračkama a njegova Koka (bez nje nikud ne ide) će meni doći van reći kak se on lijepo igra i tamo sam mu poslala puno različitih sokova pa će teta odabrati koji će popiti (piju nešto za smirenje i zaborav) i tako je ta priča 2x urodila plodom. Kakav je u BG sistem?

Još jedno pitanje...mislim vjerujem svom dušom i srcem da je odlazak tamo najbolje rješenje i da će zaista sve proći najbolje al ipak moram postaviti i ovo pitanje.....ima li netko neko ružno iskustvo sa BG i rješavanjem hipospadije tamo?