-
Tiko u Beogradu će vas smjestiti u sobu i tamo će vam sestra donjeti sirupić i ponuditi će vam da ga vi date.Mi smo je zamolili da ipak ona da jer kod nas će to pokušati izbjeći.Kad dobije sirupić onda treba dijete biti u krevetu a najbolje da mu nešto čitate.Kad se dijete umiri kao da će spavati onda dođu po njega a vi možete s njim do sale.(uzmite i kakve igračke i knjigice da ga imate čime zabaviti)Doktor će vam vjerovatno doći u sobu i prije operacije a poslije operacije doći će vam reći kako je operacija prošla.Poslije i kroz noć sestra će dolaziti u sobu da provjeri dali je sve uredu a kod vas će morati moćiti mišića barem ako su presađivali tkivo iz usne šupljine jer je tkivo u ustima uvijek u vlazi pa ga treba moćiti da se dobro primi.
Kad vam je doktor rekao jedan dan to bi značilo da bi drugo jutro od operacije mogli kući.Nemojte mu presvlačiti piđamu doljnji dio jer mi kako smo ga presvlačili potegli smo zavoj i onda ga je zabolilo.A vi do kuće ćete morati ovaj puta da vam leži u krilu a stolicu stavite u bunker.Još neće moći sjediti ali kad budete išli na pregled već će sjediti u stolici.
Želim vam puno sreće!A ja mislim da ste na pravom mjestu i da nemorate brinuti!
Slobodno pitajte ako vas još što zanima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma