Sibi i Buba mara puuuunoooo vam hvala na iscrpnim izvještajima i riječima ohrabrenja! I dalje imam grč u želucu i trbuhu od svega, al to je valjda normalno. Moj sin je toliko isplašen od bolnica i doktora pogotovo sestri tako da sad kad na TVu vidi bolnicu ili nešto slično odmah od straha pobjegne van iz sobene smijemo spomenuti krv jer odmah misli da on mora ići vaditi krv. Ovih dana krećemo sa vađenjem nalaza i sve me strah početi jer teško je njemu 4,5godišnjaku koji sve razumije i zna, prodati neku 'laku' priču. Nama je doktor rekao da smo 1 dan u bolnici i onda možemo nazad doma, pretpostavljam da će tako i biti pa ne mislim rezervirati apartman. Ako se i nešto promijeni valjda ćemo moći na licu mjesta iznajmiti apartman.
Jeste li vi same nosile neki sirup protiv bolova ili čepiće ili su vam tamo dali? Ak se sjetite još nečeg što mislite da bih trebala znati a nisam vas pitala molim vas pišite mi
hvala još jednom puuuunooooo puuuuunoooo

ne smijemo spomenuti krv jer odmah misli da on mora ići vaditi krv. Ovih dana krećemo sa vađenjem nalaza i sve me strah početi jer teško je njemu 4,5godišnjaku koji sve razumije i zna, prodati neku 'laku' priču. Nama je doktor rekao da smo 1 dan u bolnici i onda možemo nazad doma, pretpostavljam da će tako i biti pa ne mislim rezervirati apartman. Ako se i nešto promijeni valjda ćemo moći na licu mjesta iznajmiti apartman.
Odgovori s citatom