-
Ivanaivana i moj sin nije imao pelene jer je doktor rekao da ćemo napraviti operaciju kad skine pelene dok u Beogradu to rade već bebama.Nije se vratio u pelene.Djeca su "čudna"bića oni sve nekako prihvate bolje nego se mi nadamo.Kad smo bili na operaciji u Rijeci za hypospadiju djecu drže vezane (ruke i noge)od 7 do 10 dana.Nevjerovatno da su sva dijeca bila mirna a čuješ od roditelja da su inače jako živi.Ja znam da je najvažnije da ne radite nikakve drame da on nevidi strah kod vas pa će i on sve dobro prihvatiti.Mi smo se puno igrali s njim a tata je bio zadužen za izmišljanje priča a obično su to bile o vatrogascima i mislim da u tome svemu da je uživao u velikoj pažnji koju je imao.Stalno smo se izmjenjivali.Imao je tri operacije a nema traume.I mi smo mu rekli da će piškiti kao tata i sada uživa kad piški vani da piški što dalje.Znam da vam nije lako ali probajte mu to ne pokazati.Sretni ste što ste se odmah odlučili za Beograd i riješit ćete to odjedanput i tamo su stvarno dobri s djecom i ne vezuju ih.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma