Ivanaivana, nama je doktor naveo iste nalaze kao i vama da napravimo i još na kraju pregled pedijatra. PT i PTT smo radili zajedno sa krvnom grupom u Petrovoj 3,Zg (Zavod za transfuzijsku medicinu). Kad vade krv za određivanje krvne grupe odmah rade i te PT i PTT pretrage (naši su to drugačije nazvali al to je to). Danas smo vadili krv i dali urin a kako smo rekli da nam to treba za operaciju u inozemstvu onda su rekli posebno to još poštambiljati i potpisati (ne kužim po čemu će raditi drugačije nego inače! Inače vadila mu je samo iz vene krv i rekla da će sve analize napraviti iz vene - prije smo uvijek morali i iz prsta vaditi).
Bubamara, šta bih ja bez tebe hvala ti puuunoooo puuunoooo. Probat ću ga sutra zvati oko 9h. Sad nam se već 10tak dana nije javio na mail pa se pomalo već brinem. Ne znam ni što bih ga pitala, imam osjećaj da sve znam a opet zanima me kako će sve to izgledati.
Ja ću njemu ipak ujutro scanirati i poslati nalaze jer je Tiko prehlađen i šmrca pa tko zna što će on reći, može li takav na zahvat ili ne. Toliko smo ga čuvali da je na kraju prošmrcao .
Hvala na pozitivnoj energiji i što mislite na nas. Javimo se čim budemo u prilici