Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ketty- prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure , evo mene , mi još nismo bili na operaciji u beogradu , nego se tek spremamo dolje na pregled .
    da li ste vi išli dolje ili ste se naručili preko maila , neznam zašto je meni rekao da dođemo dolje na pregled pa da se dogovorimo za operaciju .poslala sam mu i nalaze i slike i badava , neznam kaj sada .
    mi smo u vinogradskoj imali već tri operacije .
    Draga Ketty Beograd je 4 sata udaljen od Zagreba i imaš autoput do tamo.I mi smo išli na prvi pregled tamo.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav svima !!!
    Nova sam na ovom forumu, ali ova je tema radi koje sam tu. Vidim da ima dosta mama čiji dečki imaju problema sa hypospadijom. I moj mali ju ima, i to nekakav srednji oblik. Za sada je bio samo na pregledu u Klaićevoj i do 6. mj. bi trebao imati 1. operaciju, a 3. nakon 2. rođendana. Nekako sam cijelo vrijeme skeptična i drago mi je da sam naišla na ove postove. I prije sam razmišljala da ga odvedem u Bg. Ali sam čitala da je S.Perović umro , tako da ne znam kome bi se obratila tamo. Pliz , ako mi neko može pomoći sa kontaktima. Ne znam da li da se radi toga obratim nekom posebno, ili je dovoljno samo kontaktirati ? I ako mi neko može javiti broj ili mail ili nešto.
    Hvala unaprijed ! I pozdrav svim malcima , bit će oni ok.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ketty Beograd je 4 sata udaljen od Zagreba i imaš autoput do tamo.I mi smo išli na prvi pregled tamo.
    Pozdrav svima !!!
    Nova sam na ovom forumu i Hypospadija je razlog zašto sam tu. Imam bebu od 9,5 mj. i ima srednji oblik hypospadije. Nismo bili na operaciji, ali smo bili na pregledu u Klaićevoj gdje je dogovorena 1. operacija do 6. mjeseca. Moj mali bi ih trebao 3 za sada. Nekako sam skeptična prema svemu. I prije sam svašta čitala o tim operacijama. I moj je mali već malo paranoičan kada vidi bijelu kutu. Kako sam čula da je dr.S.Perović umro, a ne znam ko ga mijenja, molila bi mame koje to znaju da mi jave neki kontakt kome s mogu javiti u Bg. za pregled. Ima li koji dr. koji je nastavio raditi sa hypospadijom ili oni to svi rade u toj klinici, pa je svejedno kome se javiti. Molila bi i da mi neko pošalje neki e-mail , broj ili sl. od kuda da uopće krenem. Hvala unaprijed. Pozdrav svim malcima, bit će oni ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •