Pozdrav svima !!!
Nova sam na ovom forumu, ali ova je tema radi koje sam tu. Vidim da ima dosta mama čiji dečki imaju problema sa hypospadijom. I moj mali ju ima, i to nekakav srednji oblik. Za sada je bio samo na pregledu u Klaićevoj i do 6. mj. bi trebao imati 1. operaciju, a 3. nakon 2. rođendana. Nekako sam cijelo vrijeme skeptična i drago mi je da sam naišla na ove postove. I prije sam razmišljala da ga odvedem u Bg. Ali sam čitala da je S.Perović umro , tako da ne znam kome bi se obratila tamo. Pliz , ako mi neko može pomoći sa kontaktima. Ne znam da li da se radi toga obratim nekom posebno, ili je dovoljno samo kontaktirati ? I ako mi neko može javiti broj ili mail ili nešto.
Hvala unaprijed ! I pozdrav svim malcima , bit će oni ok.
Pozdrav svima !!!
Nova sam na ovom forumu i Hypospadija je razlog zašto sam tu. Imam bebu od 9,5 mj. i ima srednji oblik hypospadije. Nismo bili na operaciji, ali smo bili na pregledu u Klaićevoj gdje je dogovorena 1. operacija do 6. mjeseca. Moj mali bi ih trebao 3 za sada. Nekako sam skeptična prema svemu. I prije sam svašta čitala o tim operacijama. I moj je mali već malo paranoičan kada vidi bijelu kutu. Kako sam čula da je dr.S.Perović umro, a ne znam ko ga mijenja, molila bi mame koje to znaju da mi jave neki kontakt kome s mogu javiti u Bg. za pregled. Ima li koji dr. koji je nastavio raditi sa hypospadijom ili oni to svi rade u toj klinici, pa je svejedno kome se javiti. Molila bi i da mi neko pošalje neki e-mail , broj ili sl. od kuda da uopće krenem. Hvala unaprijed. Pozdrav svim malcima, bit će oni ok.