-
ma znate sta,samo kad se sjetim pregleda u splitu muka mi dodje.....pregled je trajao 20 SEKUNDI....doktor je rekao "to je hipospadija,morat ce na 3 operacije,pa skidanje kozice.nije to nista strasno,dodjite kad malom bude 3 god.,neka udje sljedeci...." Sad mi je zao sto sam cekala do sad,a sad mu je 2.5 god,al mi je drago pa sam odmah odlucila u beograd...HVALA VAM SVIMA OD SRACA NA SVIM INFORMACIJAMA.znam da ce sve biti dobro i da je operacija hipospadije nista naspram svih drugih operacija koje izvodi dr.Đinovic.....suosjecam sa svim majkama koje su se namucile s dicom i onda opet moraju u beograd...i ja sam mogla biti na vasem mjestu da se ne zakazah u dr.Đinovica.....
alope javi se kad ti doktor odgovori na mail....tvoje djete ima idealno god.za operaciju jer oni u beogradu rade to djeci od 6-18 mj..samo u nas u hr cekaju 3 god....
je da mi je djete sad bez pelena,al ionako bi imao katetere i sve...a postedila bi ga psihicke traume...al znam da ce tamo biti sve o.k iako je sad vec veliki i sve zna...
HVALA SVIMA....Tiko mogu misliti koja je opet neizvjesnost radi odgadjanja,al sve ce ovo proci....sjetim vas se i vasih deckica u molitvi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma