Ivanaivana vi ste imali sreće i naišli na ovaj forum prije operacije, ja nije da nisam tražila al toliko je foruma na istu temu al full različitih i mi smo naišli na jedan i odustali od svega kad smo pročitali o neuspjesima i deformacijama poslije operacija (nitko nije spominjao Zg al ipak), al nas je doktor na redovnoj godišnjoj kontroli 'zaskočio' i odmah dogovorio operaciju, svašta lijepoga napričao,naveo veliku uspješnost operacije u 1 zahvatu (kasnije skužili da se oni još tome uče), pedijatrica potvrdila dobra iskustva sa tim doktorom (pričala nam o slučaju mame sa 3 sina i sva trojica kod njega uspješno operirani)....
Tek nakon operacije sam tražeći dalje po internetu naišla na ovaj forum. Šta reći? Bolje ikad nego nikad a bila sam spremna potegnuti i preko bare jer sam od početka čitala kako već sa 4mj bebe idu na operaciju. Mi smo sa 2mj krenuli na prvi pregled i već sam tad pitala za operaciju al nam je isti doktor rekao da tako male operiraju samo u Americi a u Europi tek kad skinu pelene i to ti je tih 3god. Ne znam što još reći....imate sreće što odmah idete u Bg i što ćete sve odjednom riješiti.....nama je doktor u Zg najavio još 3-4 meatotomije! To je operacija proširivanja suženog mokraćnog kanala. Doktor u Bg je bio protiv toga kad sam mu to rekla i rekao je da ako do toga dođe odmah se javimo i odmah idemo u proceduru za operaciju. Nasreću nije došlo do toga pa idemo redovno prema dogovoru dalje.
Ivanaivana ak vam ne odgovara termin operacije dogovorite se za termin poslije ljeta...par mjeseci neće vam ništa značiti a može vam 'pokvariti' ljetovanje jedino ako imate nekih problema kod mokrenja.