ivanaivana kad je kateter iz piše onda dijete ne mora ići na WC već kao npr. moj Tiko piški u tu vrećicu. Isto tako može se maknuti vrećica i sa čepom zatvoriti cijevčica-kateter na određenom dijelu koji onda po potrebi piškenja izvadiš i stojećki piškiš u WC školjku. Ta cijevčica do čepića je duga pedalj dva i s njom normalno upravljaš. Dakle nije nikakav problem piškiti kad imaš kateter iz piše, možeš piškiti u vrećicu bilo gdje i kako a možeš maknuti vrećicu i piškiti na cijevčicu na WCu stojećki. Kažem moj Tiko voli tu vrećicu jer smo jednom prije probali sa čepićem pa nije stigao na WC na vrijeme i čepić je pod pritiskom mokraće ispao van pa mu se smočila trenirka i od onda on rađe nosi vrećicu.
Zaista se ne moraš bojati Beograda jer su tamo pravi stručnjaci za ovaj naš problem.Mi smo super sretni što evo Tiko i dalje nema nikakvih problema, ništa ga ne boli i ni na šta se ne žali.Čekamo ponedjeljak i kontrolu pa ćemo vidjeti što i kako dalje.Još je upitno prvo mokrenje bez katetera i ak i to prođe ok, mi smo, kako se kaže- na konju
Ak te još nešto zanima samo pitaj....tako je nama puno pomogla Buba mara s kojom se čujemo telefonski i koja uvijek nađe vremena za nove savjete i detalje, za hrabrenje i lijepu riječ!
Buba mara pozdrav iz sunčanog Zagreba