Nas doktor ništa nije pitao on koliko znam stavlja uvijek kroz trbuh a pogotovo maloj djeci kao što je tvoj jer ti ćeš taj kateter staviti u pelenu i djete neće osjetiti ništa.Nemorate se bojati tog katetera lakše je s njim .Mi nismo imali nikakvih problema.A vađenje nije ni osjetio i rupica je tako mala da se sama zatvori za jedan dan.Nema poslije šivanja.I mi smo pošto je doj dečko imao 4 godine pa nije nosio pelene znali začepiti taj kateter sa čepićem i mogli smo u šetnju da nitko ne zna da ga ima.On je imao osjećaj kad mu se piški i ja bi otvorila taj kateter i iz njega bi mokraća iscurila.Ali kako on to nije volio gledati onda smo najčešće imali stalno spojenu vrećicu koju smo stavili u jednu veselu torbicu i njemu oko struka zavezali tako da mu ne smeta i on se tako zanao igrati i trčati.Kad bi išli van stavili bi u nju neku igračku da viri iz torbe tako da je to izgledalo kao da je to torba za igračke.Moram vam napisati da je moj sin imao vrećicu skoro dva mjeseca ali prije operacije.Mom sinu su kod nas napravili tako mali mokraćni kanal da je piškio sa bolovima i "mišić" je bio toliko crven od upale da smo morali tako sa kateterom biti i mazati antibiotskom kremom i piti antibiotik da upala prođe da doktor u Beogradu može operirati.Ali sve je dobro prošlo.Ne mogu ni zamisliti što bi bilo da smo nastavili ići našim doktorima.