Jelena potpuno te razumijem, i ja sam tako razmišljala prije odlaska u BG. Al sad sam vidjela da smo u rukama pravog stručnjaka, pa doktor redovito radi te operacije, ljudi dolaze iz svih dijelova Europe. Rekao nam je da će se ovako operirati po Europi u bolnicama za otprilike 20-30god., da doktori jednostavno ne žele učiti ovako operirati jer je sama operacija dosta 'komplicirana' (ne teška!) i da je on od svog učitelja učio 5 godina ovako operirati. Sad već 3god. ima svoj tim i još uvijek oni uče na svakoj novoj operaciji. Vidim da si iz ZG pa i da se nešto baš dogodi dok ste u ZGu nakon operacije BG je na 4h normalne vožnje od nas, a oni su ti telefonski od 0-24h dostupni. Uvijek možeš otići i kod nas u hitnu.
Mislim da se zaista ne trebaš bojati ići u BG, bolje ti je zbog dijece ići k njima pa da nemaju traume kao moj Tiko za kojeg je i u petak na zadnjoj kontroli doktor opet rekao da je istraumatiziran. U petak smo imali više vremena (bili smo jedini na kontroli) pa smo mogli pričati sa doktorom i reći mu kako je to bilo u ZG, samo je odmahivao glavom u nevjerici.
Ak te još nešto zanima, samo pitaj. Btw gdje ste bili na operaciji u ZG?