Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
tiko i kad ce opet operacija?je li vec znate?moj muz je pomorac-daj Boze da nakon operacije bude jos dovoljno vremena tu da obavimo skupa i kontrole..ne bi to mogla sama,a ne moze mi niko zamjeniti njegovo prisustvo...
ne znamo točno kad će biti iduća operacija al pretpostavljam za cca 6mj. Sad moramo do iduće operacije 5xdnevno mazati pišu na tom dijelu gdje je rađena korekcija. Mi mažemo i češće i Tiko se još jedino oko toga buni, inače nema više nikakvih bolova kod mokrenja. Razumijem te jer je i meni bilo bitno da možemo svi troje zajedno sve obavljati.Za 3tjedna opet idemo na kontrolu, ne znam jesu li i drugi morali na tolike kontrole al meni je i drago što ima tih kontrola jer onda sam sigurna da je zaista sve kako treba biti.Na idućoj kontroli ću se smiriti kad nam doktor kaže da smo dobro sve mazali, jer ožiljak je tako mali da nisam uvijek sigurna mažem li dobro, nije bit samo površinski namazati već i unutra taj novi kanalić.
Ivanaivana probaj si izračunati koliko ti je muž nakon termina operacije još doma i uzmi si otprilike još min mjesec dana za kontrole....ak misliš da ti je na knap pitaj doktora za raniji termin, obrazloži mu svoju situaciju s obzirom da ti je muž pomorac.
I ne brini bit će sve ok