Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Drage mame, ja sam nova na forumu, zivim u Beogradu, moj mali decak ima 10 meseci i spremamo se na operaciju hipospadije kod doktora Djinovica, operacija je vec zakazana za mesec dana, doktor nam je savetovao da pocnemo mazati na pisu Andraktim kremu. Jako se sekiram kako ce sve proci jer imamo losa iskustva, a dve nedelje posle operacije moram da pocnem da radim.Da li mozete da mi kazete u kojoj meri se dete oporavi od svega za dve nedelje., i da li iz svog iskustva savetujete da ja pokusam svoje porodiljsko bolovanje nekako produziti? Moj maleni je jako zivahan, pa se jako brinem da ne iscupa te katetere koje ce imati.Pozdrav svima iz Beograda!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj janaa prvotno napisa Vidi poruku
    Drage mame, ja sam nova na forumu, zivim u Beogradu, moj mali decak ima 10 meseci i spremamo se na operaciju hipospadije kod doktora Djinovica, operacija je vec zakazana za mesec dana, doktor nam je savetovao da pocnemo mazati na pisu Andraktim kremu. Jako se sekiram kako ce sve proci jer imamo losa iskustva, a dve nedelje posle operacije moram da pocnem da radim.Da li mozete da mi kazete u kojoj meri se dete oporavi od svega za dve nedelje., i da li iz svog iskustva savetujete da ja pokusam svoje porodiljsko bolovanje nekako produziti? Moj maleni je jako zivahan, pa se jako brinem da ne iscupa te katetere koje ce imati.Pozdrav svima iz Beograda!
    Doktor Đinović to tako dobro radi da se na prvom previjanju za 4 ili 5 dana nije vidjelo da je operacija postojala.Pretpostavljam da maleni ima pelene tako da će kateteri biti u peleni pa neće to dirati.Jedino će trebati duže mazati .Ali to može i netko drugi.Nadam se da maleni ima baku možda nebi bilo pametno odmah u jaslice(vrtić).Ali to će ti najbolje doktor reći.Mi smo 10 dan od operacije obišli sa sinom Kalemegdan i sve topove tamo i sada o tome priča.Ništa se nemoj bojati operacija dugo traje ali djeca je super podnose.Javi nam se da vidimo kako ste prošli i slobodno pitaj ako te što zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj janaa prvotno napisa Vidi poruku
    Janaa ne znam kakva loša iskustva imate al ste sretni što idete kod dr. Đinovića. Njega možeš slobodno sve pitati baš ovako kako si nas pitala. Ne znam imaš li kakvu logistiku tko će ti čuvati dijete kad počneš raditi al mislim da je puno bolje da dijete još neko vrijeme nakon operacije bude doma nego odmah u jaslice, tim više što još nosi pelene pa ga treba redovito prematati (u vrtiću to sve ovisi o tetama koje mogu biti najbolje al ak imaju 15 klinaca teško je sve stići a tvoje bi zbog zahvata trebalo biti prioritetno).
    Nama je danas mjesec dana od operacije! Ovaj tjedan smo krenuli u vrtić, mogli smo i prije al zez nam je bio uskladiti redovito mazanje piše a da ne tražimo tete u vrtiću da se još i time bave. Sad kako vrijeme više prolazi i ožiljak je na piši više zacijelio pa je i s mazanjem lakše. Vjerujem da će s vremenom i dijete samo naučiti namazati si pišu (već je htio naučiti al ga za sad još stopiramo, dok doktor ne potvrdi da je sve i dalje ok).
    Janaa nemoj se ustručavati pitati doktora sve što te zanima.
    Posljednje uređivanje od tiko : 18.05.2011. at 10:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •