janaa prvotno napisa
Planirala sam da nazovem doktora ovih dana, ostavio nam je svoj broj telefona, nadam se da se vratio iz Amerike.Ivanaivana, nama je doktor rekao da mazemo pisu kremom mesec dana ranije jer je moj bebac jos uvek mali, 10 meseci mu je, a i pisa mu je mala, a koliko sam ja razumela krema je hormonska i utice na povecanje da bi bilo lakse na operaciji.
Mi smo imali lose iskustvo jer je moj bebac sa 6 meseci operisan u Beogradu na Institut za majku i dete, radjena mu je meatotomija, tj prosirili su mu malo mokracni kanalic posto mu je mlaz kada piski bio jako tanak i bacao je daleko jer je piskio pod pritiskom.Mesec dana posle operacije se mlaz ponovo suzio, pa su mu isto to radili u lokalnoj anesteziji, ja sam morala da izadjem a on je vristao punih 10 minuta dok su mu drzali noge i ruke, sve u svemu bilo je jako stresno, i ponovo nista. Posle nepunih mesec dana mlaz je bio isti kao i ranije. Onda smo ga vodili na buziranje svakog meseca jer oni na institutu ne rade operaciju hipospadije tako rano, tek kad dete napuni 18 meseci. Predlozili su nam da ga nastavimo buzirati do tada, a to je jos 8 meseci agonije...Tako sam malo istrazivala na netu, cula sam ranije za doktora Perovica, naisla sam i na ovaj forum, otisli smo na razgovor i doktor Djinovic nam je predlozio operaciju.Sad se nadam da ce sve proci ok, mnogo mi je lakse kad mogu na ovaj nacin da pricam sa vama., drugacije je kad iz prve ruke dobijete savet od nekoga ko je prosao kroz sve.