Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2146

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja vjerujem da je doktor vrhunski i da ce sve biti super..Janaa zao mi je sto ste eto u beogradu a opet niste odmah isli kod Đinovica.....
    a vidite koliko nas iz hrvatske se zaputi tamo....mi cak planiramo ostati 10 tak dana dok se ne skine kateter.....vjerujem da cemo moci obici beograd.cula sam da je preljep grad i da se ima sta vidjeti pa makar i pod ovim okolnostima
    vase djete je idealno za operaciju od 6-18mj.......a ta krema je za povecanje cital sam to negdje da bi pisa bila "veca i napetija" da bi bilo lakse operirati..zao mi je sto ste toliko puta isli......
    jedva cekam da sve to rjesimo i to u jednom potezu i da sve to bude iza nas.....
    poslali smo slike mailom,nismo cak isli na pregled...rekao je da je blazi oblik..u Hr su trebale biti bar tri operacije a doktor ce to u jednom potezu....
    rekao je da se prije 19.7 javimo par dana prije,izvadimo krv ,urin ,krvnu grupu PT i PTT....docemo dan prije operacije u beograd

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ivanaivana, iste nalaze smo i mi morali napraviti. Došli smo isti dan kad je bila operacija i zaista nema potrebe ranije dolaziti. Treba izbjeći to isčekivanje i nervozu. Mi smo došli u 10h a trebali smo oko podneva, operacija je bila planirana u 14.30h. Na kraju je operacija bila tek u 17.30h, ne moram govoriti koliko je dugo bilo to isčekivanje u sobi. Koliko god zabavljaš dijete i gledate crtiće na TVu toliko je sve postalo zamorno jer moraš biti u toj sobi i čekati.Svi smo bili i gladni i žedni (dijete nije smjelo od 9h ništa jesti a od 10.30h niti piti, pa tako nismo ni mi) al najviše umorni od isčekivanja.
    Što se tiče kontrola nakon operacije mi smo morali na prematanje 8 dana nakon operacije i na skidanje katetera 5dana nakon prematanja. Sa kateterom nismo htjeli u obilazak grada a ni nakon skidanja katetera jer nam je bilo frka kako će i gdje će nas uhvatiti prvo piškenje bez katetera. Sad smo super i piškimo bez problema, rana nam super zacjeljuje pa ćemo u ponedjeljak prije kontrole u razgledavanje grada
    Btw mi smo imali najblaži oblik hipospadije pa su nas u ZGu ipak udesili ali šta je tu je, bitno da je najteže iza nas. Vi ste srećkovići idete odmah kod pravog doktora ništa se ne brinite zaista ste u pravim rukama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •