Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

buba mara naš kanalić je dug možda 5mm i teško ga je zaista napipati zato su mi važne te kontrole da doktor vidi mažemo li dobro. Mi sve trebamo mazati samo contratubexom, nemamo drugu kremu. Sad imamo i tu vakum pumpicu i Tiko nam pomaže kod izvlačenja piše

Micamaca 30 mi smo bili na 2 operacije kod istog doktora. Rupica nam je ostala na istom mjestu gdje je i prije bila, piša nam se savila, dijete je trpilo 2mj bolove pa smo morali hitno na drugu operaciju, meatotomiju. Mi smo bili u apartmanu 10 dana pa su sestre prema nama bile ljubazne al kad su ga odvodile na operaciju bilo je prestrašno i na nas su vikale zašto ga nismo pripremili i rekli mu šta će mu sve raditi?!??!?!?! Halo, pa ni mi nismo znali, nitko nam nije ništa rekao. Što znači 'imat će kateter'....nama je to bio prvi susret sa kateterom. Al najgore je što doktor našu operaciju smatra uspjelom i 'ako dijete neće biti zadovoljno izgledom spolovila neka sa 15-16god. kad uđe u pubertet dođe pa će on vidjeti što se da napraviti'!!!!! Nama kao roditeljima je to bilo prestrašno čuti. Hvala Bogu pa sam uspjela naići na ovaj forum (prije sam bila na 3 druga gdje se BG ne spominje) i saznati za dr. Đinovića u BGu. Odmah smo stupili u kontakt s njim i on nas je smirio kad je rekao da učinjeno može popraviti. Tako smo prije mjesec dana bili na prvoj operaciji (nije mogao odjednom popraviti što su u ZG napravili), i kao što ti je i Buba mara rekla svi su prema nama bili (i dalje su kad dođemo na kontrolu) preljubazni prema nama. Nema nasilnog odnošenja djeteta na operaciju. Dijete ti u krilu gledajući crtiće klone i onda ga odnesu na op. tako ga i vrate. Moje dijete ništa nakon op. nije boljelo a u ZG smo dva dana i noći trpjeli prestrašne bolove, čepići nisu pomagali. Nema vezanja djeteta jer kad ga ništa ne boli nema straha da će si nešto isčupati. Idući dan nakon op. dijete je hodalo i išli smo doma za ZG. Sve u svemu svakome bih preporučila da hipospadiju rješava u BelMedic klinici kod dr. Đinovića. Njima je to rutinska operacija i zato su tako uspješni, uostalom dokaz tome su i ljudi koje srećemo na kontroli a koji dolaze iz svih krajeva svijeta.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

tiko zašto imate tu vakum pumpicu?Što se tiče apartmana ja ga nisam mogla dobiti kao djete od 3 godine može biti samo!!!!!!!!!!!!!?posjete smo imali od 10 do 6 popodne.Da bili smo deset predugih dana vezani za krevet s kateterom koji ga je bolio,a sestre su samo vikale da ga nema šta boliti.Katastrofa mame moje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •