-
lucija, tako sam i ja ispitivala uoči operacije al jedino što ti mogu reći je da svi koji su išli u BG uspješno su operirani i koliko znam nitko nije spominjao komplikacije. Zaista ne trebaš toliko brinuti. Ako želiš daj neku mail adresu i mi, koji smo bili u BG i riješili hipospadiju tamo, ćemo ti se javiti pa ćeš iz prve ruke čuti sve što te zanima. Znam da sad pušeš i na hladno al zaista ne trebaš! Toliko nas je iz Hrvatske tamo bilo i još idemo (pročitaj si cijeli forum).
Doktor Đinović je predivan, ja sam ga ispitivala o operaciji puno jer sam imala iskustvo iz ZGa, rekao nam je da ovako kako oni operiraju hipospadiju u Europi će se operirati tek za nekih 20-30g. Dolaze mu ljudi iz cijele Europe, Rusije, diplomati (vidjeli smo registracije pred klinikom, ljude na kontrolama).
Meni je dovoljan dokaz njegove stručnosti što je naš slučaj riješio bez problema a u ZG su nas toliko udesili, tako veliki ožiljak smo imali koji nam je cijelu pišu savinuo. Danas nam je piša ravna i piškimo ravnim normalnim mlazom. Dijete nije nimalo patilo nakon operacije a to je ono što mi je najbitnije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma