-
On sada piški na tu rupicu za koju ja mislim da je tamo gdje je i bila,a na ovu pravu na vrhu piše sve slabije ide mokraća. Moje mišljenje je da se ta rupica na vrhu zatvara a da je ova preuzela funkciju mokrenja.On ima sad 2 rupice,ali mislim da će uskoro piškiti samo na ovu staru.Jutros nije mogao piškiti kad sam zatvorila prstom ovu hipospadičnu,a kad sam pustila sve je išlo na nju.Mi smo operacijom dobili to da si ne piški po lijevoj nožici nego malo ispred sebe. A nije se izravnala piša i bojim se da neće ostati ta rupica na vrhu.Nama doktor nije izmučio dijete,a sestre u Zaboku su super.Bila sam uz plaćanje sa djetetom,150kn noć.Nije ga ništa boljelo,on je teško podnio buđenje iz anestezije,a kateter nije ni osjetio.Profesor kad nije bio u bolnici zvao je da pita kako smo.I sve što me zanimalo mogla sam pitati.Batinica mi je već operirao starijeg sina od hidrokile dok je radio na Rebru,sve je u redu sad.I mlađem piša lijepo izgleda nakon operacije,ali nije to to.A on je rekao da sad ne treba operacija jer piški prema naprijed,možda kad bude veći.Imam osjećaj da je on zadovoljan s tim ,a mi bi da to bude kako treba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma