Draga Gracija, žao mi je što sam vam morala reći svoje iskustvo sa vašim doktorom al mislim da je ok da znate. Meni je žao što ja za svog doktora nisam našla ništa negativnog a sad se na forum javlja sve više njegovih nezadovoljnih pacijenata. Ne volim baš spominjati imena al ti si me svojim postom taknula da ti odgovorim. Mi smo nedugo nakon prve operacije išli tražiti drugo mišljenje (jer je naš doktor bio zadovoljan uspjehom op.). Preko veze došli smo vrlo brzo do prof. na Rebro i kad je pogledao Tikovu pišu rekao nam je da op. nije uspjela i da se moramo pomiriti da ispravka više nema jer je potpuno obrezan pa se nema čime više raditi ispravak (?!?!?!?!? halo! već tad sam i ja znala da se može uzeti tkivo iz usne šupljine ili sa testisa - to su jedina 2 dijela tijela gdje ne rastu dlačice a elastična su!) i da ustvari zašto smo uopće došli?!? Ne moram govoriti kako sam se osjećala, na kraju mi je to bio vjetar u leđa da prevrnem kuglu zemaljsku i nađem doktora koji će mojem djetetu pomoći. I uspjela sam!![]()
Muž mi je uvijek bio velika podrška. Dapače on je prvi posumnjao i rekao da operacija nije uspjela. Ja mu nisam dala govoriti negativno iako me uvjeravao da se vidi da op. nije uspjela. Govorila sam da je doktor zadovoljan, valjda on zna bolje. Gledajući kako se dijete pati kod svakog mokrenja morala sam vrlo brzo sama sebi priznati da je muž bio u pravu
Kad smo pronašli ovaj forum ni u jednom trenutku nismo dvojili, idemo u BG doktoru Đ. i tako je i bilo. Odmah po skidanju katetera vidjelo se da dijete piški ravno, normalnim mlazom, a piša je ravna. To nam je i bio cilj! Sad idemo redovito na kontrole i mirni smo jer je sve onako kako je trebalo i biti![]()