Samo bi htio na ovo boldano obratit pažnju jer mi se čini da ipak ima ljudi koji čitaju i ne registriraju se ili se registriraju i samo jave par puta(ima dosta koji su aktivni naravno). Nije problem u 3-4 operacije, ja sam imao 3 operacije u Beogradu kod profesora Perovića. Ja da imam dijete bio bi spreman na to da svoje dijete kroz to pošaljem ako znam da je stručnjak pravi i ako svaka operacija nešto vrijedi i ne donosi ništa loše.
Problem je što u Hrvatskoj svidjelo se to nekima ili ne operacije ne uspjevaju i zapravo upropašćuju malu djecu(kako je sam prof Perović rekao). Nije stvar u broju operacija nego u broju neuspjelih operacija koju samo unazadile ljude i to u nekim stvarima možda i trajno i nepovratno.
Hypospadija se rješava u jednom zahvatu (većinom) od strane dr. Đinovića jer čovjek zna što radi i nema potrebe za korekcijama nakon prvog zahvata(osim naravno ako ne popravlja tuđe neuspjele).
U Hrvatskoj (bio sam kod Bastića u Klaićevoj 2007. godine pa znam što pričam) ima stav da je to očekivani rezultat, takve fistule ili druge komplikacije su nešto normalno, bolje od ovoga nemože i vidimo se slijedeći put pod nožem. Od tih operacija moj seksualni život je onemogućen, penis je bio zakrivljen i skrotum je previše potezao unatrag na način koji su oni šivali i ja kad sam pitao Bastića može li to bit bolje, on mi je odgovorio da bi bio najbogatiji čovjek na svijetu kad bi to se moglo popravit(znam da nije u redu da imena kažem, ali mislim da zaslužuju i gore). Ima ljudi koji su tako znali bit operirani do 12 puta(znam ih upoznao ih u Beogradu) i tako bi svako prolazio da sluša naše kirurge u vezi toga.
Recimo kad sam došao kod profesora Perovića prvi put nisam ga ni trebao pitat što sa seksualni životom jer je to prvo što mi je počeo govorit da je to najbitnije i da će operativno se sve podredit da se to omogući. Kirurzi tamo imaju odmah cijelu percepciju problema, kod nas čini mi se nemaju.

))) kad boli zub zelis otici sto boljem zubaru ili sto boljem ginekologu....a dr.Đinovic je za ovo najbolji....
Odgovori s citatom