Citiraj mario1 prvotno napisa Vidi poruku
Bok micamaca 30, ja sam tata od dečka kojeg su operirali na Rebru s teškim obliku hipospadije (otvor na mošnji) u par navrata i sve je završilo odlično. Imao je fistulu koju su jednostavno prešili i to je bilo to. Moja rodica je dr i preporučila nam je prof Batinicu koji je navodno jedan od najboljih dj kirurga u Europi, radi i operacije koje nitko u Srbiji ne radi i dolaze mu pacijenti od svuda, ima 30 godina iskustva s hipospadijom. Prof je malo bahat, valjda jer je dobar, ali takvi su navodno svi dobri kirurzi.
Čuo sam priču da se ovi iz beograda jako agresivno reklamiraju i da se na forumima lažno logiraju da bi si navukli pacijente (ispričao mi poznanik iz Bg čije su dijete neuspješno operirali i kojem je cijeli taj dio sluznice iz usta koji su ugradili odumro, pa su mu na kraju pomogli u institutu za majku i dijete). Zato pazi kome vjeruješ ovdje, malo sam pročitao neke priče i zvuče mi kao takva očita reklama (anonimni i buba mara, sori ako sam u krivu). Rekli su mi svi kirurzi da su ovi u beogradu dobri, ali ne bolji od naših, da su im rezultati isti i jednako su česte komplikacije. ima preko 100 metoda, i sve daju iste rezultate u konačnici. Ajde sretno bez obzira kud odeš.
Ovo je sad zaista prestrašno!!!! Kako možete tako govoriti o nekome (Buba mara i Anonimni) koga ne znate? Koliko ste od ovog foruma uopće pročitali? Čiji ste vi tajni igrač? Gdje se to BelMedic tako agresivno reklamira???? Upravo vodim sličnu polemiku sa jednom liječnicom na drugom forumu koja je upotrijebila iste vaše riječi, pitam se kako je to sad moguće jer joj je dijete zamisli isto uspješno operirano baš kod istog doktora!?!??!?!
I mi smo onda samo jedna babska priča jer smo uspješno i bez bolova i ikakavih komplikacija operirani u BGu kod doktora Đinovića. U srijedu idemo na novu kontrolu sretni i veseli što smo se prije 2mjeseca riješili hipospadije koju nam u Klaićevoj nisu dobro op. a Vaš prof.B. nam potvrdio neuspjeh u Klaićevoj al i da se moramo doživotno pomiriti da će nam dijete imati tako zakrivljenu pišu i mokriti sastrane.
Upoznala sam Buba maru i sad smo prijatelji koji se posjećuju a vi tako govorite o nekome koga ne znate. Vrijeđate ljude rekla - kazala pričama. Pitala bih Vas kako bi gledali na ovaj forum i priče vašeg poznanika iz BG da vaše dijete nije uspješno operirano?
Zašto smo mi tek u studenom prošle godine uspjeli saznati za doktora Đinovića (na ovom forumu) kad se oni tako AGRESIVNO reklamiraju?!?!??!?!? Hoće li mi netko odgovoriti gdje su te AGRESIVNE reklame koje spominjete i Vi i ta liječnica na drugom forumu?
Drago mi je da komuniciraš sa 'svim našim kirurzima' i da su se tako pohvalili pa kako i ne bi kad npr. našu operaciju doktor vodi uspješnom al možemo doći za 11-12g na popravak hahaha....šta ćeš popravljati ak je op. uspješna?!?!??!?!
Dajte ljudi ne bunite roditelje koji traže pomoć za svoju djecu....nek svak sam odluči hoće li ponavljati x operacija kod doktora kod kojih su već bili i ne znaju kakav će im biti rezultat ili će naći drugog i riješiti to zauvijek. Radi se o maloj djeci a ne o stvarima!