-
Vratit ću se još jednom na post maria1.
Ja razumijem da je teško vjerovat nekom na riječ, još pogotovo preko foruma.
Još pogotovo kada kirurzi ljudima govore da su operacije uspjele(kad nisu) i onda se javi priča da u Beogradu ima najbolji kirurški tim na svijetu za to, pa sad kao srpski kirurzi su bolji od hrvatskih i to je neprihvatljivo, pa bi se sada trebala prihvatit činjenica da vam se cijelo vrijeme lagalo i još morate sve ispočetka.
Ja vjerujem mario da je vama Batinica govorio da je operacija/operacije vršene na vašem sinu uspješne.
Ja vjerujem da ste Vi isto tako uvjereni u to.
Ali ja sam 95% negdje uvjeren da to tako nije zapravo, stoga ću prepustit tu konačnu odluku na vašem sinu kad će imat oko 15-17 godine, samo ako će tada se otkrit da nije dobro onda će on jako puno toga izgubit.
Zašto to mislim ? Jer na svojoj koži znam da recimo u klaićevoj sigurno nije dobro, a Batinica je mene odbio operirat kad sam kod njega bio i ako odjednom nisu naučili hrpu toga oko hypspadije ja duboko sumnjam da sada znaju nešto više.
Tu sada kao čini da ja pljujem po našim kirurzima. Oni su gotovo sam siguran stručni u puno toga, možda u nečemu nisu možda jesu, ali za hypospadije (i epispadiju) sam 99.9999% siguran da nisu nimalo stručni. Štoviše ako mene pitate su mesari jer je bolje ne operirat uopće ako neznaš nego dirat to.Nije sramota to neznat, ali je kriminal to operirat ako se nezna. I na ovaj forum sam počeo o svemu pričat upravo tako da ljude na to upozorim i neću govorit da su stvari bajne kad su više nego ozbiljne i čini mi se da ljudi to teško prihvaćaju, ali je stvarno tako. Kad mislim da su ozbiljne situacije mislim na to da svaka operacija na vašem sinu koju radi kirurg koji nezna(a njih je opet ponavlja jako puno) to vašem sinu može zaista osakatit spolni organ, a ljudi što je najgore prolaze s tim nekažnjeno(dakle mislim na kirurge) i ne moram sada onda govorit kakve to posljedice može imat u kasnijem životu. U ovih 10 stranica ima nekoliko mama koje su se morale opeć prvo kod drugih kirurga i onda su tek otišli u Beograd.(uostalom i ja spadam u to na neki način)
Također rekli da ste čuli da u Beogradu operacija jednom nije uspjela. Da ste stvarno čitali forum bi znali da nitko ovdje pa ni ja ne pričamo o beogradskim kirurzima, nego isključivo smo pričali o prof. Peroviću dok je bio živ i dr. Đinoviću i da se potrudite o ovim imena malo googleat vidjeli bi kakvi su stručnjaci u svijetu i ponavljam da sam ja zapravo potpuno nebitan u "reklamiranju" tih ljudi s obzirom na njihovo ime.
A sada da vas pitam jeste li vi možda čuli za priču kad je Batinica jednom dečku kojem je operirao hypospadiju uništio sfinkter(da dečko nije mogao zadržavat mokraću svojevoljno). I sad vi ovako ne informirani o cijelom slučaju o hypspadiji njega nazivate stručnjakom u tome sa 30 godina iskustva i preporučujete ga svakome, a mene jer želim na takve stvari upozorit nazivate reklamom. Sada se pitate tko je operirao na kraju tog dečka ? Naravno prof. Perović je napravio. Roditelji su putovali po zapadnoj Europi da nađu stručnjaka koji će to riješit i od svih mogućih ljudi u Švicarskoj su sreli srpski kirurški tim koji je to jedini znao.
I kažete da ima 100 metoda operacija i da sve daju isti rezultat(vjerojatno mislite još i na dobar rezultat).
Evo pogledajte molim vas ove slike pa mi recite je li to uvijek daju dobar rezultat, slike govore više od 1000 riječi kažu jelda:
http://www.urethralcenter.it/pdf/Let...i/BELGRADO.pdf
http://www.failedhypospadias.com/fil...11Djinovic.pdf
A sad bi volio vidjet link drugih foruma na kojima se ljudi poput mene lažno predstavljaju i reklamiraju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma