Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene ko padobranac uletavam...al naletjela sam na ovu temu i nadam se da me primate
    ja sam mama 4-mjesečnog Luke i mi imamo hipospadiju..znam da je možda rano al se svakako navrijeme želim informirati o svemu...
    već me sad strah a i vidim ima me bit i zašto jer nisu uopće dobra iskustva u Zg..nas je pregledao još u rodilištu dr iz Klaićeve i naručio nas tek s god dana na kontrolu,al po svemi što je reko tad čeka nas više opercija
    nemojte se srdit kaj sam tak upala
    Draga tichy32 ja sam mama dečka koji je riješio hipospadiju.Ne moraš se brinuti jer postoji u Beogradu klinika koji to rade super i što je jako bitno dijete ostaje samo jedan dan u bolnici a poslije se dolazi na kontrole.Od Zagreba ti je Beograd 4 sata vožnje i to sve je autoput.Tiko je zadnja putovala .Onaj dan kad je dijete u bolnici i ti i muž spavate u bolničkom apartmanu.Kod njih dijete nema bolove i super je odnos i što je najbitnije operacije uspjevaju.
    Kod nas nažalost ne uspjevaju.Tu možeš naći puno mama kojima operacija nije uspjela.
    Mi nažalost nismo znali za tu kliniku pa smo prvu operaciju napravili u Rijeci ta operacija nije uspjela.Sin mi je dva mjeseca piškio sa bolovima.Srećom da sam na ovom forumu
    čula za Beograd i dr Đinovića i tamo smo riješili hipospadiju.
    Što god da te zanima samo samo pitaj.
    Sa doktorom se možeš dogovarati Mailom i poslati mu slike piše tvog sinčića i on će ti odgovoriti kad bi bilo najbolje obaviti operaciju.
    Pročitaj ovaj forum odpočetka pa ćeš puno saznati.
    Posljednje uređivanje od buba mara : 02.07.2011. at 18:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •