Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tinchy32 i micamaca30 baš mi je žao da imate tako loša iskustva zbog hipospadije Mi najnormalnije sa svima pričamo o hipospadiji svoga sina još od njegovog rođenja. U principu nitko ni ne zna što je to pa onda pojednostavljeno kažemo 'nerazvijeni mokraćni kanal'. Nikad mi nije ni palo napamet kriti dijete kod previjanja, inače nama je piša izgledala najnormalnije a to što je piškio na stranu se ionako ni ne vidi u pelenama, i to što je piša bila zakrivljena nije bilo ništa strašno jer je mala
    Zbog hipospadije nisam ni razmišljala dijete ne upisati u jaslice. Ide od jasličke dobi uredno u vrtić i s vremenom smo tetama objasnili o čemu se radi. Svi su sve najnormalnije prihvatili, djeca u vrtiću u grupi isto tako normalno prihvatila da im je prijatelj bio na operaciji piše 3 puta. Mi smo im se javljali redovito iz bolnice u ZGu i BGu sms-ovima koje su onda tete djeci pročitale i objasnile. Moje dijete nikad nije imalo nikakvih kompleksa zbog piše pred drugom djecom. Objasnili smo mu već davno da u vrtiću na WC mora ići sam i za sve potrebno treba zvati tetu. Nema pokazivanja piše drugima i nema ni gledanja drugih piša, rekli smo mu tko mu sve smije dirati pišu, zašto mu je piša drugačija, zašto piški na stranu itd.
    Moram priznati da nikad nitko nije bio zgrožen ili da je nešto ružno rekao na naš spomen hipospadije.
    Sad kad čitam vaše muke zbog primitivnosti okoline želudac mi se okreće. Za ovu 'doktoricu' nemam riječi....strašno!
    Posljednje uređivanje od tiko : 04.07.2011. at 10:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •