-
Voljela bih kad bi se na forum javilo toliko mama sa uspjelim operacijama kod nas koliko nas se javilo sa neuspjelim. Vjerujem Varaždinka1 da znaš iz prve ruke još mama kojima je kod vašeg doktora uspjela operacija al isto tako vjerujem da ne znaš nikoga iz prve ruke kome u BGu nije uspjela operacija. Mislim da je to što navodiš rekla-kazala sistem i zato te molim da govoriš isključivo o svom iskustvu kao što govorimo i mi ostali.
Mene se ne tiče što si ti čula da u Beogradu uzimaju astronomske svote (veće čak i od Amerike i doktora kojeg spominješ kao kreativca operacije po kojoj je vama rađena op.?!?!?!?!?!) za operaciju jer se vidi da o tome nemaš pojma. Zaista mi nije jasno kako netko može tvrditi i uvjeravati nas koji smo bili u BG i prošli operacije tamo da su oni ovakvi i onakvi?!??!?
Pa ja tebi ništa ne mogu reći o tvom doktoru koji vas je uspješno operirao jer ja za njega nisam nikad do sad ni čula, i ako je istina što si sve napisala ja mu skidam kapu al isto tako kako ti sebi dozvoljavaš spuštati se tako nisko i osuđivati nas, roditelje čijoj djeci u Zagrebu (moj slučaj) operacije nisu uspjele pa smo pomoć potražili u Beogradu gdje smo uspješno operirani?
Kako ti nama možeš govoriti da su naši 'domaći' doktori dobro odradili svoj posao kad nisu! Pa nitko pametan neće voditi dijete na novu operaciju ako za to nema potrebe. Ne znam je l tebe boli što se radi o Beogradu ili općenito o inozemstvu?
Nitko od nas ne spominje druge doli svog doktora koji je neuspjelo operirao naše dijete. Ja mogu isključivo govoriti o svom doktoru iz Klaićeve i o dr. sa Rebra koji je dao onakvo drugo mišljenje.
Ako nam treći doktor kaže drugačije i uspješno operira dijete pa logično je da ću njega hvaliti a ovu dvojicu prvo spomenutih kuditi. Ne vidim gdje mi to iznoseći svoja iskustva neuspjelih operacija doma te spominjući uspješnost operacija (vlastitih) u Beogradu plašimo mame koje se javljaju s istim problemima. Uostalom i mi smo u studenom prošle godine bili u istom problemu što i kako dalje pa smo čitajući ovaj forum došli do rješenja(nitko nas nije ni na šta nagovarao ili sl.), isključivo vjerujući mamama i anonimnom koji su svoj problem rješili u BG.
Nitko na ovom forumu nikoga ni na šta ne nagovara, ovdje se isključivo iznose vlastita iskustva zato me još više iritira tvoje iznošenje neistina koje si negdje čula i to još pričaš nama koji smo sve to prošli na vlastitoj koži.
Nitko ne bi bio sretniji od nas da su nam operacije doma uspjele al eto nisu i za to se treba čuti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma