tiko prvotno napisa
Napokon si rekla ono što te najviše boli u priči oko Beograda a to je što je to Srbija a nije zapad!
Al isto tako nisi shvatila zašto ja ne mogu reći da je naš ZG doktor dobar, ako ti kao laik (pa imaš oči!)vidiš da operacija nije uspjela ( rupica ostala na istom mjestu sastrane, piša se zakrivila više nego je prvotno bila, dijete ti ne može normalno mokriti već skoro 2mjeseca pije sirup protiv bolova jer ga mokrenje boli, uostalom završili smo na hitnoj meatotomiji) ako ti neuspjeh potvrdi i profesor sa Rebra a tebi tvoj doktor 3 puta tvrdi da je operacija uspjela onda valjda trebaš biti potpuni idiot i povjerovati mu!
Kako možeš ići tako nisko i govoriti da su naše priče 'rekla-kazala' priče? Ja bih bila najsretnija mama na svijetu da nisam morala tražiti forum i informacije o neuspjesima op.hipospadije.
Mene se isključivo tiče neuspjeh naše operacije i tvrdnja doktora da je ona uspjela al da kad uđemo u pubertet dođemo na popravak?!?!? Oprosti Varaždinka al valjda ti razmišljaš kao naš doktor, jer smo mi ostali obični idioti, pa mi možeš objasniti što se treba popravljati nakon uspješne operacije?!?!
Kažeš da ni u ludilu ne bi odvela svoje dijete u Beograd, a ja ti mogu reći da ti svoje dijete onda ni ne voliš dovoljno jer mu ne bi tražila stručnjaka zbog stučnosti već bi se vodila je li on iz neke zemlje koja tebi po nekim kriterijima odgovara ili ne. Nama nije bilo bitno gdje ćemo tražiti stručnjaka već da ga nađemo! Da smo ga našli u Albaniji išli bi tamo - nama je naše dijete i njegovo zdravlje najvažnije u životu.
Kažeš da mi ovdje generaliziramo a ja opet ponavljam da govorim isključivo o svom iskustvu sa našim doktorom i da ga ja ne mogu hvaliti jer nama nije učinio ono što je rekao učiniti a imali smo najblaži oblik hipospadije koji čak nismo htjeli niti dirati al nas je on svojim hvalospjevima o svojoj uspješnosti navukao.
Ja iza svake svoje riječi napisane ovdje stojim i nije mi problem predstaviti se punim imenom i prezimenom jer se nemam čega bojati. I kako si jako puno lončića ovdje pobrkala tako govoriš nešto što nitko od nas ovdje nije nikad rekao pa i doktore iz drugih područja medicine ovdje uvlačiš u igru a mi na forumu isključivo spominjemo doktore za hip. koji su operirali našu djecu.
Iskreno mi je žao što kao ti nisam vidjela sve te silne reklame o kojima govoriš da se BG i dr. Đinović toliko reklamira jer da smo ih prije godinu dana vidjeli sigurno bi svoje dijete poštedjeli traume 2 operacije, bolnog 2mjesečnog mokrenja, 10 dana vezanja i ležanja, rane na guzi i ostalog, kažeš to je peh? e pa taj PEH me tjera da ovdje govorim o svom iskustvu, svom pehu kako ti kažeš i zaboravljaš da su sve to proživjela naša djeca, sve su to malena dječica koja nemaju ni 5 godina a tolike muke su već prošli. Ti se ovdje s nama krviš i ne možeš ni pojmiti što smo mi sve prošli. Imaš srca još nam dodavati sol na ranu. Imaš naravno pravo na svoje mišljenje al nije u redu nas ovdje nazivati lašcima i sl. jer smo svom djetetu željeli najbolje i to smo nakon neuspjeha doma pronašli u Beogradu. Je l bi se toliko krvila da smo govorili o Austriji ili nekoj drugoj zapadnoj zemlji?