Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
Varaždinka1 napišite nam radi drugih roditelja kako je tekla operacija.Kakav je postupak u Varaždinskoj bolnici i kako se zove doktor koji je operirao vašeg sina.Ovaj forum postoji da jedni drugima pomažemo a ne da osuđujemo jedni druge.
Napisala sam već kako se zove. Ja ovdje osuđujem samo jednu osobu kojoj, što više čitam njegove postove, ne vjerujem ni riječi više. Za vas ostale mi je drago da su vam djeca sad dobro i ne mislim da ste glupi kaj ste išli tam gdje vam je operacija uspjela. U Varaždinu je bilo dobro, primljeni jedan dan, operacija durgi, kateter tjedan dana i doma. Malo ga je boljelo i bio je cendrav najviše prvi dan, dobio čepić i poslije se smirio. Ja zadovoljna, ali mislim da ne bi trebali dolazit ovdje jer je on rekao da se dobro rade i Klaićeva i Rebro, Batinica i njegovi, za sve sam ga pitala kad je sin trebao op. Bio je skroman i nije sebe isticao. Mislim da je kirurgija preteška da bi mi to ovdje komentirali da netko zna a drugi ne zna. meni je Dr. Kolar napravio odličnu op. ali neću sad od njega sveca raditi, samo sam mu zahvalna, jako je ugodan čovjek.