Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cula sam se s janom iz beograda..mali je imao operaciju u cetvrtak,sve je super proslo,vec su kuci,u ponedjeljak kontrola...
    pisat ce na forumu kad uhvati malo vise vremena u detalje....kaze da su presretni,da djecak se normalno probudio,nije se tuzio na bolove niti su mu morali davati nesto posebno protiv bolova...svako malo su tijekom noci ih obilazili,mjerili teperaturu,ujutro vadili nanovo krv..
    malecki se sad vec igra.....
    i ja sam presretna zbog njih i nadam se da cemo i mi za 10tak dana pisati jednako dobro iskustvo.....
    hvala svima na podrsci i pozitivnoj vibri...

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
    cula sam se s janom iz beograda..mali je imao operaciju u cetvrtak,sve je super proslo,vec su kuci,u ponedjeljak kontrola...
    pisat ce na forumu kad uhvati malo vise vremena u detalje....kaze da su presretni,da djecak se normalno probudio,nije se tuzio na bolove niti su mu morali davati nesto posebno protiv bolova...svako malo su tijekom noci ih obilazili,mjerili teperaturu,ujutro vadili nanovo krv..
    malecki se sad vec igra.....
    i ja sam presretna zbog njih i nadam se da cemo i mi za 10tak dana pisati jednako dobro iskustvo.....
    hvala svima na podrsci i pozitivnoj vibri...
    Drago mi je da je s Janinim sinom sve super prošlo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •