Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
Varaždinka čini mi se da ste vi jedni od rijetkih (govorim o forumu)koji su kod naših doktora tako rano išli na operaciju. Mi smo po rođenju djeteta čitali da je dobro hip. operirati što prije, oko 4.mjeseca života i kako smo već sa 2mj krenuli našem doktoru pitali smo ga da bi dijete u tako ranoj dobi dali na op. no on nas je odbio i rekao da se samo u Americi tako rano operiraju djeca i da moramo čekati dok dijete ne skine pelene.
To nam je tad bio veliki šok jer gdje god smo čitali svugdje je pisalo što prije to bolje.
Mi ne znamo kojom metodom je naš doktor naše dijete operirano jer nam o tome nije govorio, al činjenica je da nam je do pred sam zahvat uvijek govorio o zahvatu u 2 akta jer on tako radi, da bi nam pred op. rekao da će napraviti sve u jednom aktu. To se mom mužu nije svidjelo jer ako ti netko skoro 4god govori jedno i na kraju okrene priču nešto ne valja. Nažalost je bio u pravu....
Tiko i nama je govorio da če operacija biti u dva akta jer je srednje teški stupanj hipos,na kraju svega se vidi da če to biti u više aktova.Samo da ti kažem meni je rekao i opisao operaciju na dan kada smo došli na upis za bolnicu i vjeruj mi opisao mi je kao što operiraju u Bg,uzet če mu sluznicu iz usta,ostavit če otvorenu pišu,imat če kateter kroz "pimpek" i op,če trajati satima (što je jedan dio samo)!!A ja ču moči biti cijeli dan sa njim samo da donesem uputnicu za dnevni boravak mame sa djetetom što nije točno bila sam ko i sve mame nikakve privilegije nisam imala!