Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da tiko hvala i to kaj veliš...još u rodilištu su me poslali dječjem kirurgu,prof B koji je prije bio na Rebru,ao je reko da će vjerojatno trebat više operacija al tek nakon druge godine života..naručio nas je na kontrolu kad bude maleni godinu dana..
    a čitajući sve vaše postove ja sam nekak dobila nadu da se možda može sve kroz jednu operaciju i u svakom slučaju htjela bi to čim čim prije

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    da tiko hvala i to kaj veliš...još u rodilištu su me poslali dječjem kirurgu,prof B koji je prije bio na Rebru,ao je reko da će vjerojatno trebat više operacija al tek nakon druge godine života..naručio nas je na kontrolu kad bude maleni godinu dana..
    a čitajući sve vaše postove ja sam nekak dobila nadu da se možda može sve kroz jednu operaciju i u svakom slučaju htjela bi to čim čim prije
    Bok tinchy,
    ja ću ti reć kaj su meni rekli. Čula sam od pedijatrice da je prof B najbolji, ali i da su kod nas u Varaždinu isto dobri doktori. Dr je meni rekao da ima 20% komplikacija i da se odma pripremimo da će možda biti potrebna još jedna ili dvije jednostavnije operacija popravka tak da se ne razočaramo zbog prevelikih očekivanja, pa smo sa takvim stavom išli u to. jednostavno smo vjerovali doktoru jer se on tim bavi i nsimo razmišljali da nam laže ili da ne zna. Kaj se tiče klinike u Bg čula sam da su dobri, ali ne bolji od naših pa sam a priori rekla da ne idemo tamo jer su i tamo komplikacija isto 20% i mogu se desiti i tu i tamo. Rekla mi je moja pedijatrica, i u pravu je, ako u Hr nastane komplikacija da ću si predbacivat kaj sam bila škrta dati novce za dijete, možda bi tamo uspjelo, a u stvari su iste šanse za uspjeh ili komplikaciju. Isto, ako odem tamo i desi se komplikacija onda ću si predbacivat zašto sam dala novac nekome kod koga isto imamo komplikacije. nemamo tu neke objektivne pokazatelje na velikom broju pacjienata da bi mogla reći kud da ideš i kaj da radiš. Najbolje da se sama odlučiš jer ako se nešto zakomplicira pa trebaš platiti još operacija, sama ćeš to morati a nitko od nas koji ti dajemo savjete ti neće moći pomoći. I ne smiješ si predbacivat ako bude problema (ne daj Bože!) jer odluka kud da ideš je teška. Gdje go da ti nastane komplikacija buš se pitala da li si mogla ići kod drugog pa bi sve bilo ok, a mislim da je kod većine njih iskusnih isto. Ali mislim da će sve biti ok, Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hvala buba mara na odgovoru!
    Molim vas moze li me netko savjetovat gdje odsjest (apartman) dok smo u Bg?
    da je blizu klinike i povoljan jer planiramo ostat tamo sve do skidanja katetera.
    Sretno svima!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Dora_ prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala buba mara na odgovoru!
    Molim vas moze li me netko savjetovat gdje odsjest (apartman) dok smo u Bg?
    da je blizu klinike i povoljan jer planiramo ostat tamo sve do skidanja katetera.
    Sretno svima!
    Hvala tiko takodjer, poslali smo mail!
    Kako sam nova, kasne postovi pa... ima li itko dobra iskustva sa smjestajem tamo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •