Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
Sad ću ja iznjeti svoje mišljenje.Naši kirurzi rade sve operacije a hipospadiju možda dvije tri mjesečno i nisu uskospecijalizirani za taj naš problem.Ono što sam vidjela uspjevaju im lakše operacije ali čim je rupica dalje to su manje šanse.U Beogradu se dr Đinović specijalilirao za urološke probleme ta naša Hipospadija je tamo mali problem on radi i puno teže urološke bolosti(Kao npr dijete bez mjehura i epispadijom)Sreli smo roditelje tamo koji su to tamo riješili sa dvije operacije .Kod nas ih treba najmanje pet tako su nam rekli i čak su imali velikih problema da nađu kod nas doktora koji bi to radio.
Dr Đinović Hipospadiju operira skoro svaki dan pa vi razmislite sami tko može biti uspješniji!
Još nisam čula da nekom operacija nije uspjela a već pratim dvije godine uspjehe.
A ne znam kaj da ti kažem. prof.Batinica isto operira ekstrofije mjehura i epispadiju, 2 godišnje, bio je intervju s njim na HRT i tamo su ga hvalili. Čula sam i da su u Bg dobri, pogotovo prof. Perović. U Klaićevoj su mi rekli da operiraju oko 80 hipospadija godišnje, a baš da dr.Đinović operira 300 hipospadija (ako je baš skoro svaki dan) to mi ne zvuči moguće jer toliko ih se u cjeloj Hrvatskoj rodi godišnje. I anonimni je rekao da imaju "250 op godišnje a nisu sve hipospadije". Isto tu su bili neki koji su rekli da je Bahtijerević napravio puno teži oblik hipospadije uspješno, a kod najlakšeg je imao komplikacije. to ti je sve skupa dokaz da govorimo neobjektivno, a to je bitno ako nekome hočeš dati savjet. mislim da svatko mora odlučiti za sebe a da ne bi trebali nagovarati nekoga da nekud ide. Nama je uspjelo u Varžadinu pa nikog ne nagovaram da tamo ide. ja se ne bi usudjela nekome sugerirati operaciju negdje jer to znači i preuzeti dio odgovornosti za komplikacije ako nastanu. Nas sa foruma neće biti nigdje kad budu oni imali problem s komplikacijama (ne daj Bože) nego ćemo im pisati "drži se" i slično.