tinchy32 prvotno napisa
varaždinka i ostale hvala vam puno na savjetima...
ma ne dvoumim puno,ko što bi ti varaždinka rekla da bi se mogla grist ako dam pare pa ne uspije,al imam osjećaj da bi se radije grizla zbog tog nego da nedam pare i op tu kod nas a da mi ne uspije..
naša pedica je rekla da je batinica super,al da će on skoro u penziju a kak on hoće operirat tek nakon druge godine pitanje je dal bude uopće i živ do onda..a ak nije na rebru nego tu kod nas u zaboku onda se ni ne moram dvoumit jer ostatak osoblja u zaboku je upitno i neznaju niš o tom...čak je i mali od jedne sestre koja radi u zaboku išo van na op..
vidit ću,u ponedjeljak idem na more pa kad se vrati šaljem mail dr u BG a početkom 9 mj kad imamo kontrolu kod pedice pitat ću nju kaj misli ona,žena je jako realna i cidla budem kaj će ona savjetovati...u svakom slučaju mislim otić i do tvog dr.varaždinka čisto da vidim kaj će on reć,jer batinica je reko da je sigurno da nas čeka više operacija em zato što je rupica bliže donjem dijelu a i zato jer je pišo zakrivljen i kožica je oštećena...
a i zaboravih napomenut da mi se prof.B i nije neke dojmio jer je bio nekak hladan i otresit s pacijentima koji su bili taj dan kod njega kad sam ja bila s bebicom svojom