Gogich drago mi je da vam je operacija kod vašeg doktora uspjela i da ste zadovoljni. Mi nismo imali tako dobro iskustvo s vašim doktorom al to je sad iza nas. Bitno je da smo našli pomoć i da smo sad ok. U svakom slučaju dobro je da se na ovaj forum javljaju i oni sa uspješnim operacijama kod nas
Svaki detalj doživljenog je bitan roditeljima koji još imaju nedoumice kod koga ići riješiti hipospadiju. Meni je žao što nisam naišla na ovaj forum prije naše operacije. Vjerujem da bismo drugačije odlučili i poštedjeli dijete tolikih patnji. Al sad smo super i to je najbitnije

Btw ja sam u Klaićevoj bila sa dijetetom u apart. cijelo vrijeme pa su ga vezali, tako se kod njih radi. I opet ponavljam s obzirom na bol koju je trpio možda bi si u nekom trenutku i nešto počupao pa je bolje da je bio vezan jer to nije bilo krvničko vezanje već toliko da si drugom rukom ne može dohvatiti kanilu ili sa koljenom počupati kateter iz piše. S druge strane u BG nije bilo potrebno na taj način razmišljati jer ga ni u jednom trenutku nakon op. ništa nije boljelo pa je samim time bio miran i normalno je funkcionirao. Idući dan je već hodao a još dan iza se najnormalnije igrao (sa kateterom iz piše)