Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Gogich kada ste bili u Zaboku?Mi bili 2.5 a rekli su nam da je prije nas bio dječak i da je sve prošlo u redu.Jeste to vi? I sam prof.je rekao da je imao klinju prije mog i da je sve dobro,pa mu je bilo žao što nama rupica nije ostala na vrhu piše. Nas je obilazio Dino i prematao kad nije bilo prof.Ne mogu ti poslati privatnu poruku,novi ste.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Gracija prvotno napisa Vidi poruku
    Gogich kada ste bili u Zaboku?Mi bili 2.5 a rekli su nam da je prije nas bio dječak i da je sve prošlo u redu.Jeste to vi? I sam prof.je rekao da je imao klinju prije mog i da je sve dobro,pa mu je bilo žao što nama rupica nije ostala na vrhu piše. Nas je obilazio Dino i prematao kad nije bilo prof.Ne mogu ti poslati privatnu poruku,novi ste.
    Mi smo bili u 4.mj, ali bilo je još nakon nas mislim pa ne znam je li na nas mislio, ali on jako puno operira spolovila i kod dečkiju i kod cura pa ne bi trealo biti problema. Nama je sad sve ok. Da i nas je obišao doktor koji mu asistira i uči od njega, tako su rekle sestre. A žao mi je ako se kod vas zakompliciralo, ali veli prof da se to uvijek može popraviti kasnije jer smo ga i dosta propitivali o svemu skupa. Ak me oćeš pitat nešto pošalji mi na privatno slobodno, al sad se možda neću baš odma javit jer idemo malo na more pa bi se htjela odmorit od kompa, ionak sam za njim cijeli dan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •