-
kristinabg zanimljivo je ovo što si rekla: 'ja ne bih slušala savete sa foruma jer mi je to neodgovorno jer iskustva jako varaju ko što i tu vidim da tu ljudi hvale jednoga, drugi drugoga i kome bi ja sad odvela dete da sam u dilemi. Ne verujem da bi privatno otišla, mislim da bi uvek prof. Đorđeviću prije otišla.'
Na forum se ljudi javljaju da bi rekli svoje iskustvo, dobro i loše i time možda pomogli nekome u sličnoj situaciji. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, dobro i loše o svom iskustvu. Ono što mene zanima je koji je bio tvoj razlog javljanja na ovaj forum? Da bi iznijela svoje pozitivno iskustvo kod svog doktora ili da bi naše dobro iskustvo kod dr. Đinovića ocrnila?
Ako ti 'savjete' (to su naša loša i dobra iskustva, nikoga ne nagovaramo ili odgovaramo od nekoga) sa foruma smatraš neodgovorinima zašto onda iznosiš svoje i hvališ svog doktora? Zar nije onda i tvoje iznošenje vašeg iskustva pa i tvoja mišljenja vezana uz to neodgovorno?
Ti ne bi otišla privatniku i to je tvoje pravo, i uvijek bi otišla dr. Đorđeviću i to je super. Ali šta da vas dr.Đorđević nije uspješno operirao a kaže vam da je op. uspjela? Zar bi mu i dalje tako vjerovala ili bi potražila i drugo mišljenje drugog doktora?
Mi smo većina na ovom forumu prvo išli u naše bolnice (besplatno) na operacije (doktorima kojima smo vjerovali) a kad one nisu uspjele potražili smo drugu pomoć. To što smo ju našli u BelMedic klinici kod privatnika kojem smo ostavili 'silna bogatstva' je osobna stvar svakog od nas.
Ja bih bila jako sretna kad bi mi u Hr imali takvu kliniku i da ju mogu hvaliti i 'reklamirati'. Bila bih ponosna da ju mogu nekome preporučiti tim više što se na daleko o njoj zna. Žalosno je da se ovdje na forumu prepiremo tko je i kako i gdje svom djetetu pomogao
umjesto da budemo sretni što su nam djeca napokon dobro i što su operacije iza nas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma