Stranica 15 od 43 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ajde ljudi neojte se svađati, mislim da bi i jedni i durgi trebali smiriti strasti, jer će to biti bojle za sve. Nemojte se sad na mene naljutit, znam da smeta jedni i durge što se piše, ali treba preći preko toga da se iznesu isukstva hladne glave.
    Nas je isto prof. B operirao, zadoovoljni smo jako i zahvalni mu, ali ne sumnjam da su i u Bg odlični doktori. Žao mi je ako se kod nekog zakompliciralo to jo gorko iskustvo sigurno. Nama je bio ok i to bi samo htjela reći. Ko je od njih bolji stvarno nitko ne može reći. Mislim da bi naši pacijenti trebali ići ovdje prvo jer ipak imamo bolnice i mlade doktore koji se trude naučiti da budu dobri kao i naš prof i ostali doktori. Ima i par loših iskustva sigurno, ali mislim da to ne dokazuje da netko loše radi.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Varaždinka kada mi je trebala pomoć kod neuspjele operacije javio mi se Anonimni i ja sam za mjesec dana spasila dijete od bolova koje je trpio.I sva sreća što je ostao aktivan na ovom forumu.
    Vi se ovdje javljate da pljujete po nama.Molim vas prestanite!
    Ako želite podijeliti vlastita iskustva napišite ali prestanite komentirati naša iskustva!

Ja bi zamolila ostale sa foruma da vas ignoriraju!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pozdrav svima, samo bih htela reći da anonimnom hvala na promociji našeg zdravstva, mislim da bi oni trebali biti malo poduzetniji pa se bolje reklamirati kao npr naš doktor koji ovde nije poznat.
    Nisam ja rekla da je on rekao da naše i vaše zdravstvo ne zasotaju, to sam ja dodala čisto kao sopstveno mišlenje. ako ti kažeš drugačije dobro. Čitala sam da su neka deca išla k vašem profesoru Batiniću kojeg spominjete da ih operiše, ne znam što im je tačno bilo. mislim da bi trebali malo ohladiti svi skupa jer mislim da niko neće da odvede dete lekaru samo na temelju foruma i napisa ovde kad tu može i taj lekar da se logira i piše pogotovo ako ima novčanu korist.
    ja bi samo iznela pozitivno iskustvo s našim doktorom, a vi odlučite...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da, kad smo bili kod prof. i jedna doktorica iz Dalmacije je bila sa svojim djeteom na operaciji hiposapdije kod prof. B. mislim da to dosta govori ako mu i doktori svoju djecu daju. Ispričavam se ako sam pretjerala zanijela sam se er nam je on toliko pomogao, a par ljudi bez medicinskog obrazovanja govori da on ne zna posao. To ne mogu slušat, toliko mu dugujem bar.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Smješno što toliko inzistirate na tvrdnji da mi ovdje nekoga reklamiramo i 'dovlačimo' mu posao. Oni svojim uspjesima sami to rade, njima dodatna reklama nije potrebna, a da nisu dobri već bi davno zatvorili vrata svoje klinike.
    Ja bih bila najsretnija da nisam trebala uopće tražiti ovakav forum.

Svi bi mi govorili najljepše o svojim doktorima kod kojih smo operirani da su nam operacije uspjele baš kao i vi kojima su te operacije uspjele. Nemojte mi sad samo govoriti da moram završiti medicinski fakultet pa da mogu znat je li mom djetetu operacija uspjela ili nije. Nitko nije slijep vidjeti je li spolovilo nakon operacije ravno ili savinuto, kao i je l' dijete mokri na stranu ili ravno a o boli da li mi dijete laže ili ne ne želim raspravljati.
    Vi kojima je operacija uspjela kod pojedinog doktora sa pravom o njemu govorite sve najbolje (jer drugačije niste iskusili) al dopustite da postoje i ljudi kojima kod tih istih doktora operacije nisu uspjele i ne možete samo tako slijepo tvrditi da ti neuspjesi ama baš ništa ne znače. Pitam vas je l' bi isto vjerovali (osim Varaždinke1 jer je ona fakat vanserijski pacijent ) i mislili, govorili da su vaša djeca prošla i doživjela što su naša?

Anita1 mi da nismo vjerovali doktoru u Klaićevoj ne bismo svoje dijete 2 puta dali na operaciju, da nismo vjerovali prof.B. ne bi mu išli po drugo mišljenje. Jedno je vjerovati doktoru a drugo je što smo za uzvrat dobili. Da nismo mislili da su to odlični doktori ne bi im povjerili svoje dijete, uostalom zar itko ide bilo kome (doktoru, odvjetniku, bilo kome drugome) ako je čuo da nije dobar?
    Ovaj forum i iskustva ljudi su pomogli mnogima od nas. Nitko nikoga ne nagovara ni na šta, svatko sam odlučuje što će učiniti za svoje dijete, svatko za sebe odlučuje hoće li ići kojem doktoru itd.
    Mi konkretno smo tražili nakon negativnog mišljenja prof.B. drugog doktora koji će potvrditi ili osporiti njegovo mišljenje. Čitali smo na forumu o dobrim iskustvima sa dr.Đinovićem i odlučili mu se javiti. Ako ne vjeruješ ljudima na forumu da iskreno iznose svoja iskustva zašto misliš da će itko vjerovati onome što ti pišeš? Koja ti je onda uopće svrha biti dio foruma?
    Mi smo vjerovali ljudima sa foruma s kojima smo stupili u kontakt izvan foruma i izmjenili iskustva, razgovarali smo sa dr.Đinovićem i kao i doktorima u ZG vjerovali i zato smo danas sretni, imamo ravno spolovilo i mokrimo naprijed

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pa ne inzistiram, nisam mislila loše da ih reklamirate nego u dobrom smislu. U srbiji je zdravstveni turizam dosta razvijen i čudno mi je da nitko nije išao kod prof. Đorđrevića kad je on u Srbiji daleko poznatiji od Belmedic poliklinike. nemam ja ništa protiv vašeg doktora, kažem ako je vama pomogao super. A eto ja ne bih slušala savete sa foruma jer mi je to neodgovorno jer iskustva jako varaju ko što i tu vidim da tu ljudi hvale jednoga, drugi drugoga i kome bi ja sad odvela dete da sam u dilemi. Ne verujem da bi privatno otišla, mislim da bi uvek prof. Đorđeviću prije otišla. Ja ne mislim da ste vi bezveze dali novce, ne bi htela da ispada da vas okrivljujem da ste potrošili novce a mogli ste i besplatno. Samo mislim da je bitno da znaju i roditelji koji nemaju novaca da nije jedini izbor ići privatno. Jer možeš misliti kako se oni osećaju kada misle da su nesposobni i da ne mogu skupiti novce za dete, a ima i boljih lekara ili barem jednako dobrih u bolnicama.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kristinabg zanimljivo je ovo što si rekla: 'ja ne bih slušala savete sa foruma jer mi je to neodgovorno jer iskustva jako varaju ko što i tu vidim da tu ljudi hvale jednoga, drugi drugoga i kome bi ja sad odvela dete da sam u dilemi. Ne verujem da bi privatno otišla, mislim da bi uvek prof. Đorđeviću prije otišla.'

Na forum se ljudi javljaju da bi rekli svoje iskustvo, dobro i loše i time možda pomogli nekome u sličnoj situaciji. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, dobro i loše o svom iskustvu. Ono što mene zanima je koji je bio tvoj razlog javljanja na ovaj forum? Da bi iznijela svoje pozitivno iskustvo kod svog doktora ili da bi naše dobro iskustvo kod dr. Đinovića ocrnila?
    Ako ti 'savjete' (to su naša loša i dobra iskustva, nikoga ne nagovaramo ili odgovaramo od nekoga) sa foruma smatraš neodgovorinima zašto onda iznosiš svoje i hvališ svog doktora? Zar nije onda i tvoje iznošenje vašeg iskustva pa i tvoja mišljenja vezana uz to neodgovorno?
    Ti ne bi otišla privatniku i to je tvoje pravo, i uvijek bi otišla dr. Đorđeviću i to je super. Ali šta da vas dr.Đorđević nije uspješno operirao a kaže vam da je op. uspjela? Zar bi mu i dalje tako vjerovala ili bi potražila i drugo mišljenje drugog doktora?

Mi smo većina na ovom forumu prvo išli u naše bolnice (besplatno) na operacije (doktorima kojima smo vjerovali) a kad one nisu uspjele potražili smo drugu pomoć. To što smo ju našli u BelMedic klinici kod privatnika kojem smo ostavili 'silna bogatstva' je osobna stvar svakog od nas.
    Ja bih bila jako sretna kad bi mi u Hr imali takvu kliniku i da ju mogu hvaliti i 'reklamirati'. Bila bih ponosna da ju mogu nekome preporučiti tim više što se na daleko o njoj zna. Žalosno je da se ovdje na forumu prepiremo tko je i kako i gdje svom djetetu pomogao umjesto da budemo sretni što su nam djeca napokon dobro i što su operacije iza nas.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tiko mi smo juče vodili našeg sina kod dr. Đinovića (prvi put na pregled) nebi pisao o detaljima ako postoji mogućnost da se čujemo tel.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BRANCILO gdje ste imali 4 operacije, u Hrv ili...?Mi u ponedjeljak skidamo kateter, danas mu je slučajno izvadjena cjevcica iz piše, i ovako laicki

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pobjegao mi post...I ovako laicki sam zadovoljna kako mu piso izgleda

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj BRANCILO prvotno napisa Vidi poruku
    tiko mi smo juče vodili našeg sina kod dr. Đinovića (prvi put na pregled) nebi pisao o detaljima ako postoji mogućnost da se čujemo tel.
    možete mi se javiti na mail: hypo2006@gmail.com

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Micamaca stvarno suosjećam s tobom.Naša iskustva su skoro identična pa sam se nakako tebi najviše približila. na svu sreću moja okolina je drugačijeg odnosa prema našem problemu.Dijelimo viđenje i mogu reći čak i mišljenja.Ja sam imala kalvariju netom prije odlaska u bolnicu,pa sam uz operaciju se isto tako pitala,pa zar sam sama.vrlo brzo se sve vratilo u normalu.
    Nadam se boljim vremenima i za tebe.Ako ti što znači,imaš potporu u meni. Na ova prepiranja po forumu se neću osvrtati.Čitam između redova,dakle samo bitne stvari.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozz svima.

Imam sina 5,5 g. do sada 3x operiran u hrv. vinogradska kod prof. Krausa. Na žalost i treća operacija nije uspjela. Radi se o fistuli koja se nikako ne može zatvoriti, uglavnom uvijek probije mokrača na tu što ne treba.Djete se ne može popiškiti nikako osim sjedeći.Nakon 3 operacije smo postali očajni i potražili druga mišljenja. Dr. Bastić koji kaže da je potrebno napraviti par operacija da bi se to napravilo kako treba. Inače smo iz Osijeka i tu nam nitko ne garantira uspjeh sljedeće operacije. Čuli smo za dr.Đorđevića u Bg i otišli na prvi pregled 03.06. te nam garantira uspjeh sljedeće operacije. Djete je operirano 18.07. Radio mu je novi mokračni put, obrezao kožicu i sa istom zatvorio donji dio.Nakon 2 dana smo išli kući sa kateterom i cjevčicom u piši koju smo nakon tjedan dana otišli vaditi. Dr.kaže da je sve o.k. i sada u srijedu idemo vaditi kateter pa će prvi put probati piškiti i nadamo seda je tu kraj našim mukama. Ne smatram da su naši lječnici nesposobni mislim da sam sa 3 operacije dovoljno povjerenje ukazala, ali ako netko garantira za svoj uspjeh i stoji iza toga vrijedi probati. Nadam se kada se sljedeći put javim da ću imati dobre vjesti. Pozz svima.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj yolle prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz svima.

Imam sina 5,5 g. do sada 3x operiran u hrv. vinogradska kod prof. Krausa. Na žalost i treća operacija nije uspjela. Radi se o fistuli koja se nikako ne može zatvoriti, uglavnom uvijek probije mokrača na tu što ne treba.Djete se ne može popiškiti nikako osim sjedeći.Nakon 3 operacije smo postali očajni i potražili druga mišljenja. Dr. Bastić koji kaže da je potrebno napraviti par operacija da bi se to napravilo kako treba. Inače smo iz Osijeka i tu nam nitko ne garantira uspjeh sljedeće operacije. Čuli smo za dr.Đorđevića u Bg i otišli na prvi pregled 03.06. te nam garantira uspjeh sljedeće operacije. Djete je operirano 18.07. Radio mu je novi mokračni put, obrezao kožicu i sa istom zatvorio donji dio.Nakon 2 dana smo išli kući sa kateterom i cjevčicom u piši koju smo nakon tjedan dana otišli vaditi. Dr.kaže da je sve o.k. i sada u srijedu idemo vaditi kateter pa će prvi put probati piškiti i nadamo seda je tu kraj našim mukama. Ne smatram da su naši lječnici nesposobni mislim da sam sa 3 operacije dovoljno povjerenje ukazala, ali ako netko garantira za svoj uspjeh i stoji iza toga vrijedi probati. Nadam se kada se sljedeći put javim da ću imati dobre vjesti. Pozz svima.
    Možeš li nam napisati kolika je cijena kod dr Đorđevića?Dali se operacija radi u privatnoj klinici ili nekoj bolnici?Dali ste mogli biti sa dijetetom?I ako nam možete dati njegov Mail ili telefon ili kako ste stupili u kontakt sa dr Đorđevićem?Puno hvala unaprijed i sretno !

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Koliko ste dugo nakon operacije mazali Contractubex gelom?

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Cijena naše operacije je 2.500,00€. Operacija je rađena u privatnoj klinici ST Medica, sa djetetom može biti jedan roditelj to je pravilo bolnice
    ali se sve može sa njima dogovoriti u našem slučaju su dozvolili i supruga da ostane zajedno sa nama spavati obadvije noći.
    Svi su jako ljubazni imaju tako lijep pristup djetetu da se ne boji, svaki sat su dolazili gledati djete.
    Bolovi nakon operacije nisu ni približno jaki kako je bilo u Zagrebu, daju sve što treba samo da djetetu bude dobro i da ga ne boli toliko jako.
    Prošlu srijedu smo išli vaditi cjevčicu iz piše na što nas je upozorila pedijatrica da će jako boliti, kada smo došli tamo odrezali su jedan končić koji je držao tu cijevčicu i ona je sama izašla oko cc1,5 cm i onda su ju samo izvukli. Kada smo to rekli pedijatrici nije mogla vjerovati kako vrhunski rade svoj posao.
    Namazali su tu cjevčicu sa vazelinom i tako se nije mogla priljepiti i urasti u kožu što ovdje kod nas to nebi napravili.

Mail dr. Đorđevića je djordjevicuromiros@gmail.com možete ga pitati što god vas zanima, čovijek je jednostavan i iskreno će vam reći da li to može riješiti.

Nadam se da sam barem nekom pomogla i želim vam svu sreću u riješenju problema.

Pozz

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Također smo bili kod prof.Krausa isto 3x operirani, zadnja operacija u 11 mj. Nakon tog smo dugo razmišljali o Beogradi i otišli ove godine u 6 mj. na pregled
    dogovorili operaciju,sada je djete operirano 18.07 i u srijedu idemo vaditi kateter i nadam se da jeproblem iza nas.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Imate li još uvijek gel ili je već poklonjen?
    Pozz.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo i mene nakon 2tj provedenih u Beogradu.pozdravljam sve i hvala na podrsci...iznosim svoje iskustvo:djecak je operiran 19.7 kod dr.Đinovica..nakon treceg dana isli smo van u setnju i stavljali bi mu vrecicu kad bi se htio piskiti..bio je jako nervozan nakon anestezije,al je htio odmah na noge....tako da smo nakon treceg dana bili stalno u djiru....
    bili smo na kontroli za 5 dana,pa onda skidanje zavoja osmi dan i 14.dan skidanje katetera....pisa izgleda odlicno iako se naravno vidi da je obrezan ali ima dovoljno kozice da kad bude u pubertetu nece imati problema....mlaz je prav i jak,ujednacen samo jos mu se sad desi da pisne u gacice jer mu je sok nakon katetera i svega....
    jako sam zadovoljna s onim sto je doktor obavio u jednom aktu..nije bilo puno price i pitanja..jednostavno sam vjerovala i to je doktor koji je cisti profesionalac u onom sto radi...dan kad smo mi imali operaciju bile su tri hiposadije iz tri razlicite drzave,a i sutradan tri....
    sama klinika ne odaje dojam klinike tako da se djete ne osjeca kao da je medju doktorima i osoblje je zaista usluzno.....bili smo u apartmanu par minuta iznad bel medika i imala sam osjecaj sigurnosti da ako nesto podje po zlu da mogu doci u bilo koje doba noci u kliniku....đinovica sam zvala u svaka doba ,jer mi je rekao da mogu....
    puna sam dojmova i nisam napisala ni dio onoga sto smo prosli jer bi otislo u nedogled....najbitnije mi je da cuna izgleda ko nova i da piski kako treba i nadam se da u pubertetu nece imati nikakvih poteskoca..to mi je najveca zelja.....
    moj savjet je samo da , kao sto pise u strucnoj literaturi ,operacije obavite kad je djete izmedju 6-18mj.....jer sve iza se moze odraziti na djetetovu psihu i starije djete sve pamti i teze mu je sve to objasniti bar je meni bilo tesko mom klincu.....mislim da je bolje dok je mali i u pelenama dok jos nije svjestan nicega.....
    u svoj literaturi sto sam citala o hiposadiji se navodi ta dob predvidjena za operiranje,samo u nas doktori cekaju da djete se skine s pelena.....

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ivanaivana baš mi je drago da je sve prošlo kako treba,a tako i mora ostati!Šta se tiče operacija između 6-18 mjeseci slažem se,neki dan sam razgovarala sa doktorom koji je opča praksa da je najbolje operaciju bilo kakve vrste na muškoj djeci obaviti da 2 godine i onda se ništa ne dira do iza puberteta!Sada ja kužim zašto je moje djete bilo čudno u bolnici pa bio je 4 god.on je sve znao svega je bio svjestan,A kada smo bili na kontroli zato je i rekao"za par godina ga dovedete"!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ivanaivana baš mi je drago da je sve super prošlo!Eto riješili ste se hipospadije!Huraaa!

A i ja se slažem da je bolje to riješiti u ranijoj dobi.
    Puno pozdrava hrabrom dečku

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

djete iza 2-3 god. je dijete a i odrasta-razumije a opet ne razumije...bilo je milion pitanja i plakanja,hoce piskit na cijev pa nece,pa sad kad je nema sad hoce opet cijev..pa kako ce kakiti na cijev...i tesko je tako djetetu koje je malo, a i nije objasniti da se samo piski na cijev....nadam se da mu nece ostati u sjecanju i da ce sve zaboraviti.......
    zato savjet da se to obavi do dvije godine najkasnije.....djete je u pelema,ne zapitkiva i mala je vjerojatnost da ce mu ostati u sjecanju....
    nadam se da ce nam djeca biti zdrava sto se toga tice i u pubertetu i da ce imati normalan seksualni zivot,samo to zelim.....
    sada se vracamo u normalni zivot i u rutinu i nadam se da ce tako ostati...
    hvala svima na podrsci, da vas ne imenujem pojedinacno,hvala na savjetima,rjecima potpore..zelim da sve majke prodju ovako skoro bezbolno sav ovaj proces rjesavanja naseg problema....

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I ja samo to želim svim mamama da nam dječica budu zdrava i da imaju danas-sutra normalan seksualni život,svoju djecu....,meni znaju moji doma reči da sam sa svime opterečena,a kako i nebi bila nije to mala stvar

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ivanaivana drago mi je da je sve super prošlo. Oporavit će se naši klinci uz našu ljubav ne brinite! Evo mi se kupamo u moru bez ikakvih problema, operemo pišu i uredno ju dalje mažemo contratubexom.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

iyanaivana, drago mi je da je operacija uspjela. htjela bih te još štošta pitati pa ako nije problem da se javiš na moj mail. također, molim yolle da se javi. pozdrav svima! mamadjecaka@yahoo.com

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

lucija poslan ti je mail i privatna poruka

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozz svima!
    Mi smo bili jučer na vađenju katetera, sve je super prošlo. Popiškio se bez ikakvih problema i toliko je bio sretan što ne
    mora sijediti dok piški. Dr. Đorđević je jako zadovoljan kaže da sve izgleda super i da za mjesec dana dođemo na kontrolu.
    Svi su toliko dragi i ljubazni da smo bilo oduševljeni, sve pohvale i veliko hvala što su riješili mom djetetu problem.
    ivanaivana jako mi je drago da je i kod vas sve super prošlo, stvarno su stručnjaci u svom poslu i što je najbitnije znaju ga dobro odraditi
    i da bude što bezbolnije za djete jer su svi svjesni koliko su nam djeca istraumatizirana nakon toliko operacija kod nas.

lucija poslala sam mail.

Pozz.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ivanaivana ja sam se rasplakala ,hB da je sve super prošlo.drage moje mame dan kad sam naišla na ovaj forum i na vaše postove mi je dao veliku nadu da će i moje dijete bit lako riješeno hiposp.Evo mi se vratili s mora i ja sam sad u planovima da pošaljem mail dr.Đinoviću,moj mališa će 24.8 imat 6 mj ,Zanima me samo vi koje ste dr kontaktirale preko maila i slale mu slike-kakve su bile te vaše slikice,ste imele kvalitetan aparat?ja sam probala fotkat al nije baš najkvalitetnija snimka?prosim lijepo ak mi morete pomoć i dat savjet?

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ivavaivana drago mi je da ste napokon riješili hipospadiju i da je to sad iza vas!
    Slažem se da je najbolje obaviti zahvat do 18.mj.starosti djeteta kao što svugdje i piše. Moj mali je imao 17.mj. kad je obavljen zahvat i sad se naravno ničega ne sjeća. Mi smo sad u fazi odvikavanja od pelena,ima 2 i po god.,da smo još čekali da se operacija obavi u Hrvatskoj,još uvijek to ne bi bilo gotovo.

Ipak moram puno zahvaliti pojedincima na ovom forumu,kao Anonimnom čija me priča potakla da ne gubim "kod nas"vrijeme i da se javim stručnjaku u Bg i naravno Buba mari koja je ranije prošla agoniju sa svojim djetetom i pomoć potražila kod dr Đinovića i uvelike mi pomogla u trenucima kad je meni bilo teško i kad smo se pripremali za operaciju.

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

tinchy32,ja kontaktiram s doktorom preko maila i šaljem fotografije piše mog dječaka,svakih nekoliko mjeseci od operacije. Bitno je da slikaš pišu sa svake strane, s prednje da doktor vidi gdje se nalazi rupica gdje dijete mokri i iz profila da se vidi da li je ravan. Neka ti slike budu napravljene iz blizine. Pišu mog sina pokušavam uslikati kad ga "ulovim" u erekciji jer se onda najbolje vidi kako izgleda.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj yolle prvotno napisa Vidi poruku
    Cijena naše operacije je 2.500,00€. Operacija je rađena u privatnoj klinici ST Medica, sa djetetom može biti jedan roditelj to je pravilo bolnice
    ali se sve može sa njima dogovoriti u našem slučaju su dozvolili i supruga da ostane zajedno sa nama spavati obadvije noći.
    Svi su jako ljubazni imaju tako lijep pristup djetetu da se ne boji, svaki sat su dolazili gledati djete.
    Bolovi nakon operacije nisu ni približno jaki kako je bilo u Zagrebu, daju sve što treba samo da djetetu bude dobro i da ga ne boli toliko jako.
    Prošlu srijedu smo išli vaditi cjevčicu iz piše na što nas je upozorila pedijatrica da će jako boliti, kada smo došli tamo odrezali su jedan končić koji je držao tu cijevčicu i ona je sama izašla oko cc1,5 cm i onda su ju samo izvukli. Kada smo to rekli pedijatrici nije mogla vjerovati kako vrhunski rade svoj posao.
    Namazali su tu cjevčicu sa vazelinom i tako se nije mogla priljepiti i urasti u kožu što ovdje kod nas to nebi napravili.

Mail dr. Đorđevića je djordjevicuromiros@gmail.com možete ga pitati što god vas zanima, čovijek je jednostavan i iskreno će vam reći da li to može riješiti.

Nadam se da sam barem nekom pomogla i želim vam svu sreću u riješenju problema.

Pozz

Drago mi je da je i vama bilo ok, prof. đorđević je pravi profesionalac nema šta. Pozdrav i tebi ivanaivana, drago mi je da je i kod vas uspelo sve.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sibi prvotno napisa Vidi poruku
    Ivavaivana drago mi je da ste napokon riješili hipospadiju i da je to sad iza vas!
    Slažem se da je najbolje obaviti zahvat do 18.mj.starosti djeteta kao što svugdje i piše. Moj mali je imao 17.mj. kad je obavljen zahvat i sad se naravno ničega ne sjeća. Mi smo sad u fazi odvikavanja od pelena,ima 2 i po god.,da smo još čekali da se operacija obavi u Hrvatskoj,još uvijek to ne bi bilo gotovo.

Ipak moram puno zahvaliti pojedincima na ovom forumu,kao Anonimnom čija me priča potakla da ne gubim "kod nas"vrijeme i da se javim stručnjaku u Bg i naravno Buba mari koja je ranije prošla agoniju sa svojim djetetom i pomoć potražila kod dr Đinovića i uvelike mi pomogla u trenucima kad je meni bilo teško i kad smo se pripremali za operaciju.
    Hvala ti Sibi.Toliko muke sam prošla sa svojim sinom tako da sam želila pomoći drugim mamama da to ne prolaze.Djeca puno bezbolnije u Bg prolaze nego kod nas.Neznam u čemu je stvar ali nema toliko bolova poslije operacije.Tko može otići tamo neka ide jer će bez puno trauma riješiti Hipospadiju.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj sibi prvotno napisa Vidi poruku
    tinchy32,ja kontaktiram s doktorom preko maila i šaljem fotografije piše mog dječaka,svakih nekoliko mjeseci od operacije. Bitno je da slikaš pišu sa svake strane, s prednje da doktor vidi gdje se nalazi rupica gdje dijete mokri i iz profila da se vidi da li je ravan. Neka ti slike budu napravljene iz blizine. Pišu mog sina pokušavam uslikati kad ga "ulovim" u erekciji jer se onda najbolje vidi kako izgleda.
    Ej prvo bi htjela reći ivanaivani da mi je drago da je njen mali dobro.
    Tebe sam sibi htjela pitati gdje mu je točno bila rupica, mislim koliko mm ispod normalnog otvora i koju je operaciju dr napravio, ako znaš kako se zove i što je točno napravljeno. Jedna poznanica je sad rodila, mali ima glanularnu hipo i ići će kod prof. batinice, a mene znaima što radi dr Đinović a što prof, jer me zanima jel rade istu vrstu operacije ili drugačije.
    Pozdrav!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U cijelosti se slažem s Buba Marom, mi operaciju nismo skoro niti osjetili ( ni mi kao roditelji, ni mali)

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

yolle drago mi je da vam je op. kod dr. Đorđevića uspjela i drago mi je da ste napisali koliko vas je koštala. Mi smo imali op. kod dr. Đinovića i isti iznos smo i mi platili. Ovime želim pokazati Kristinibg da dr. Đinović ne uzima nikakve extra cifre za svoje operacije ma kako joj je dr. Đorđević govorio. To su sve privatnici i imaju ujednačene cijene.
    Mi iz Hr. i drugih zemalja ne možemo doći kod dr.Đorđevića na besplatnu op. kako je to mogla ona al isto tako i dr. Đorđević u privatnoj klinici ima cijene kao i dr. Đinović u svojoj klinici. Dakle sve one priče koje je spominjala su zaista samo ljubomora i rivalstvo unutar struke
    Sad smo i taj misterij cijena riješili pa se možemo posvetiti uspjesima svojih doktora ma gdje bili
    Drago mi je da se yolle javio da uspješnom op. kod nekog drugog doktora osim dr. Đinovića. Dobro je znati da ima još stručnjaka koji mogu pomoći našim klincima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

gogich, koliko nam je dr. Đinović rekao on operira metodom koja će se u Europi početi primjenjivati tek za 20tak godina. Vjerojatno u tome leži ključ njegove uspješnosti.
    Pričala sam nedavno sa BRANCILOm (imali su 4 op. u Vinogradskoj i početkom rujna idu kod dr. Đinovića na op. (BRANCILO oprosti što te spominjem)) koja mi je rekla da joj je dr.Đinović rekao da on operira potpuno drugom metodom nego doktor koji je njih operirao.
    Mislim da bi tvojoj poznanici bilo najbolje se raspitati kod prof. Batinice kako bi i kad on operirao dijete a isto tako ništa ne bi izgubila da pošalje mail i dr. Đinoviću ili dr. Đorđeviću (sad smo dobili i njegov mail) s istim pitanjima. Mailovi nikoga na ništa ne obvezuju a svako novo mišljenje samo može pomoći

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    ivanaivana ja sam se rasplakala ,hB da je sve super prošlo.drage moje mame dan kad sam naišla na ovaj forum i na vaše postove mi je dao veliku nadu da će i moje dijete bit lako riješeno hiposp.Evo mi se vratili s mora i ja sam sad u planovima da pošaljem mail dr.Đinoviću,moj mališa će 24.8 imat 6 mj ,Zanima me samo vi koje ste dr kontaktirale preko maila i slale mu slike-kakve su bile te vaše slikice,ste imele kvalitetan aparat?ja sam probala fotkat al nije baš najkvalitetnija snimka?prosim lijepo ak mi morete pomoć i dat savjet?
    slikaj po danu kad je veća svijetlost......pišu pridržavaj svojim prstima ili nek ti netko pomogne, uslikaj kako možeš, fotkaj puno slika pa najbolje pošalji doktoru. Ak mu slike nisu dobre reći će ti pa probaj ponovo. Ovisi ti o kvaliteti fotića koliko blizu možeš pišu slikati. Probaj

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Oprosti tiko, ali stvarno moram da reagiram, ne mogu da verujem da ti je prodao priču da on radi zahvate kakve Europa ne radi. Ovo šta si ti opisala da je tvom sinu radio se zove metoda dr. Bracke, stara je 15-tak godina i znam da ju radi i prof. đorđević. uzme se komad sluznice iz usta i stavi na penis otvoren kao knjiga, te se u drugom aktu zatvori. Upiši u google bracka hypospadia pa ćeš videti. To ne pobija njegovu stručnost, ali ti pokaže kakvi su privatnici i šta će sve da ti kaže da te privuče. Možda je i prof. đorđević takav privatno. Eto da znaš da đinović ništa ne smišlja nego sve operacije koristi odavno poznate. Znam da je on sad u tvojim očima bog jer je pomogao tvom detetu, ali mislim da treba da ostaeš realna ipak, svi su oni ljudi i biznismeni. Sad će me verovatno varaždinka zgaziti jer ne verujem u potpunosti lekarima, ali sama sam si kriva

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Meni isto to čudno zvuči da on ima nekakvu tajnu metodu koju nitko u Europi ne koristi. Znači, ili je on neće naučiti druge doktore, ili oni ne daju da se koristi. Jednostavno ne vjerujem u te teorije zavjere. A to da on operira drugom metodom vjerujem jer su i drugi tu pisali da postoji puno metoda i da svatko koristi svoju. Iskreno, ne vjerujem da je jedna bolja od druge jer bi onda svi valjda koristili bolju metodu i ako znaju jednu valjda im nije problem naučiti drugu metodu.
    Milim da neću predlagati nikome da šalje mailove okolo jer normalno da će joj privatnici ispričati sve najbolje, čitala sam na onom engleskom forumu koji je stavila varaždinka link što govore stranci koje je operirao dr đinović, pa baš i nisu zadovoljni. Za dr đorđevića su rekli da je bio puno iskreniji i da je napravio ono što je rekao, a đinović je puno obećao a malo napravio.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i nas je operirao dr.đinovic i nije Bog..kao niti jedan doktor.....ali vjerujem da je uradio to na najbolji moguci nacin i da bi se u Hr puno vise namucila hodajuci po bolnicama i slicno....buducnost ce pokazati koliko je operacija ustvari bila uspjesna.....
    sada znam da sam postedila djete mucenja i viseputnih operacija....vjerujem da ima jos dotora koji dobro obavljaju kao taj dr.đorđevic.....
    naravno da postoje metode kojima se to radi i da ih nije izmislio ni đordjevic ni đinovic,ali svaka operacija je na kraju krajeva posebna i specificna ..
    smatram da đinovic ima dovoljno iskustva jer mu je mentor bio perovic i sto sam osobno vidjela da dolaze djeca iz razlicitih djelova svjeta i da rade puno teze vrste operacija..
    meni je drago sto nisam otisla ni u split ni rijeku ni zagreb vec bas u beograd.......i sto sam postedila djete i sebe od puno veceg mucenja..
    a vrijeme ce i pubertet pokazati koliko je sve to zapravo bilo uspjesno...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

draga Kristinabg ja znam samo za jednog Boga a to sigurno nije dr.Đinović. U njemu vidim stručnjaka za hipospadiju koji nama nije prodao nikakvu priču iza koje ne stoji. Mi smo mu bili mačji kašalj bitnije je što je pomogao puno težim slučajevima od našeg(primjeri su ti na ovom forumu). Inače vjerujem da mu iz zapadne(tj. cijele) Europe dolaze pacijenti samo zato da im 'guza vidi puta' a ne zato što to isto tako uspješno mogu i doma besplatno obaviti.
    Ne znam zašto si tako alergična na dr. Đinovića al na ovom forumu većina nas operirana u tvom gradu imamo dobra iskustva baš s njim a ne sa tvojim dr. Đorđevićem. Ponavljam da mi je drago da se na forum javio i netko od nas van Srbije (yolle) sa isto tako dobrim iskustvom kod dr. Đorđevića (kao privatnika).
    Inače Ivanaivana u potpunosti se slažem sa onime što si rekla. Doktor Perović je bio algfa i omega na ovom području i mislim da ga je dr.Đinović odlično naslijedio. Sad Kristinabg ti slobodno nahvali svog doktora
    Mislim da je stvarno bezveze da se i dalje ovdje prepiremo oko toga koji je doktor bolji, meni je pomoglo dobro iskustvo forumaša kod dr. Đinovića, da su svi spominjali dr. Đorđevića javila bih se njemu i tražila njegovo mišljenje o našem problemu. Ovdje je najbitnije pomoći roditeljima sa informacijama o doktorima kojima se mogu javiti za savjet. Sve ostalo je njihova odluka.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Prvo pozdrav sibi, hvala na povjerenju. =)
    Nisam baš skužio da je tiko napisala da je dr. Đinović rekao da je on izmislio takvu metodu ili išta. Stvarno sumnjam da se sluznica koristi u toj samo jednoj metodi. Koliko shvaćam čim fali kože za popravak onda se nova koža uzima iz usta da se nadomjesti, no možda sam u krivu, pa ako ste pogodili onda svaka čast. =)
    Uostalom da i koristi metode koje samo netko drugi izmislio treba i to znat radit i implementirat. Dr. Bastić mi se na zadnjoj operaciji u Klaićevoj žalio kako je najveći problem kod hypospadie što ovdje ima kože gdje rastu dlake(koža skrotuma). Pa ga pitam kako se to riješava i kaže mi pa uzima se koža iz usta. I kad se probudim poslije operacije pitam zašto nije tu kožu koristio slegne ramenima...
    Također kao što je rečeno ovdje na forumu ima preko 10 iskustva ljudi koji su se "opekli" ovdje(HRV) pa su išli u Beograd stoga meni tu ništa čudno ne zvuči kad dr. Đinović kaže da su ispred, barem po pitanju hypospadije i ako ne Europe onda svakako ove zemlje. Ali nebi toliko taj tim putovao vani i operirao po drugim zemljama i nebi mu toliko pacijenata iz drugih zemalja dolazilo da nije prepoznat, ali siguran sam da je tako barem slično i kod dr. Đorđevića. Pogotovo tomu mogu svjedočit baš ljudi koju su imali i operacije u ovoj zemlji pa onda u Srbiji. Vjerojatno vide da se radi o nebu i zemlji kad su rezultati operacije u pitanju.
    A apsolutno se slažem s ovim što je ivanaivana rekla na kraju krajeva jedino pravo mjerilo uspjeha će dat djeca kad uđu u pubertetske godine. Samo što razlog da sumnjam u kirurge u Beogradu kojima je bio mentor prof. Perović, dakle dr. Đorđeviću i dr. Đinoviću nemam. Nit ima pacijenta koji se javio da je nezavodovljan, niti roditelja, a po sebi mogu reć naspram operacija iz Zagreba da sam super zadovoljan, stanje prije je potpuno neprihvatljivo bilo za pacijenta, a sumnjam da sam jedini tako operiran.
    I da neće vas napasti varaždinka radi vaših postova nego ako gazite po hrvatskim kirurzima koliko ja shvaćam =). Dakle ovakvog tipa postovi, neda mi svađat, ali morao sam napisat. =)

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj gogich prvotno napisa Vidi poruku
    Ej prvo bi htjela reći ivanaivani da mi je drago da je njen mali dobro.
    Tebe sam sibi htjela pitati gdje mu je točno bila rupica, mislim koliko mm ispod normalnog otvora i koju je operaciju dr napravio, ako znaš kako se zove i što je točno napravljeno. Jedna poznanica je sad rodila, mali ima glanularnu hipo i ići će kod prof. batinice, a mene znaima što radi dr Đinović a što prof, jer me zanima jel rade istu vrstu operacije ili drugačije.
    Pozdrav!
    gogich,rupica mu je bila na rubu između glavića i tijela penisa i bio mu je zaobljen prema naprijed, tako da je doktor u jednom aktu napravio novi otvor za mokrenje na glaviću za što je koristio kožicu( sad je obrezan) i izravnao penis i Što se tiče operativne metode koju je doktor koristio,to ne znam jer ga nisam ni pitala. Bilo mi je važno samo da bude sve u redu, a doktor je vjerojatno kombinirao više metoda,čitala sam da ih ima jako puno.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Neću te napasti kristinabg jer mi se ionako činiš kao jedna od normalnijih osoba. Kao što je anonimni rekao ima 10-tak, 15-tak ljudi s lošim iskustvima ovdje od 2006. godine ovdje od kad je u Hr valjda operirano 1000 djece. Ja ne bi nikad kao ivanaivana otišla odmah van se operirat i mislim da je bacila novac i da ste ju dobro obradili da novci završe na računu dr đinovića umjesto da ih potroši na pametniji način. A čitam i kaj kaže tinchy kako joj se njen dr ne čini pristojan prema djeci. To sigurno dokazuje da je loš doktor, samo trba uzeti u obzir da on radi u bolnici za plaću a dr u beogradu radi privatno i naravno da će ti svašta ispričat i bit najljubazniji samo da mu dođeš. To znači da više radi sebe ideš u Bg privatno jer hoćeš da budu ljubazni, a ne radi svog djeteta
    Dokaz su i stranci koji se javljaju na forume da su im je dr đinović prodao maglu, dakle ima loših iskustava koliko ja vidim a ne samo bajnih. Po svim pričama tu čovjek bi poželio hiposapdija samo da može otići u čarobni svijet dr đinovića.
    http://phalloplasty.proboards.com/in...ead=183&page=3

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

varazdinka1 ne znam od kud ti pravo da i mislis sta sam ja trebala uraditi.....i stalno spominjes bacanje para....jesi li svjesna zeno draga da bi ja za svoje djetete zaduzila se do kraja zivota samo da mu bude bezbolnije i lakse....u Splitu je trebao imati 3 operacije i vezan za krevet 10 dana i upitno je bi li bilo na kraju uspjesno...znam i za dizdarevica da radi u sarajevu isto kao i đinovic u beogradu,da se djete pusti nakon operacije doma.....al on je u mirovini i stariji je i onda sam kontaktirala đinovica.....i boli me briga je li neko ljubazan ili nije samo da se mom djetetu pomogne....
    pa taman platila ne znam koliko..al onda je i normalno da su ljubazni..i zar nije bolje da mi je djete u ljubaznom okruzenju i da ga se pomazi i dadne mu se bombon,nego da bude nekom samo kao stroj,da se vice na njega i slicno.....
    u klinici nismo imali osjecaja da smo u klinici,imaju svoje majice...mislim da mali nije bio svjestan da je to klinika i da su to doktori jer smo govorili pred njim samo ciko i tete......
    mali sad piski normalno ,cuna je fina,gotovo se i ne vide oziljci..postedila sam se velike muke od odlaska na 3 operacije i svega sto to prati....
    zahvaljujuci forumu javila sam se đinovicu i nitko me nije vrbovao.....
    da si i ti prije iznjela svoje iskustvo mozda bi otisla i do varazdina.......
    ja sam za sad prezadovoljna sa svime jer znam da ga nisu "masakrirali" vise puta,da je bio u finom okruzenju,da nije bio dojam da je u klinici i da sam ucinila sve da se ne osjeca kao da je medju doktorima.......
    ja cu za sad samo pozitivno govoriti o đinovicu bez obzira sto je privatnik i sto sam platila,platila bi i vise kad vidim kako je sve dobro proslo....
    a vec sam rekla vrijeme ce pokazati koliko je sve bilo uspjesno.........al sad u ovom vremenu i trenutku ja smatram da sam ucinila najbolje za svoje djete,postedila ga dodatne muke i traume.......
    i ja ni iko ovdje ne vrbuje nikog...ja sam sama odlucila di cu.....
    ja cu hvaliti đinovica ti svog,drugi đorđevica i onda nek se mame odluce di ce.....al vjerujem da nijedna nece odabrati viseputne operacije i lezanje u krevetu od 10 dana vezan za krevet.....
    svaka ce odabrati najbolje za djete makar to kostalo milion eura......
    ti ako ces pljuvati po đinovicu ili nekom durgom slobodno..on je nama za sad pomogao....ne znam za druge doktore....
    niti sam htjela u split na 3 operacije
    ovdje smo da iznesemo svoja iskustva operacije,a ne da govorimo sta je ko trebao ili nije trebao uraditi.....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jao varaždinka moram da priznam da se uvek dobro nasmejem kad čitam tvoje postove sad si si probleme napravila jer će da te pojedu ha ha. Hvala lepo, ja isto mislim da sam razumna i ne bi dete odvela nekamo samo jer su drugi na internatu napisali da ga moram tamo odvesti al to su ti razlike u mišljenju, svako ima svoje. Mislim ima smisla deliti iskustva s nekim lekarom ali sad opet da neko ode u drugu zemlju privatno to mi je mllo previše definitivno. Al čarobni svet dr đinovića

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

varazdinak1 kako nisam imala pristup onetrnetu u beogradu koliko uspjem sad citati nisi nigdje navela kako je tekla operacija tvog djeta,jeste li stalno bili u bolnici ili ste pusteni kuci???je li se mali zalio kasnije da ga boli?
    samim time sto je mali vec 3 dan operacijje bio sa nama u gradu i sto je sve bilo normalno s obzirom da je imao kateter i zavijenu pisu,mi daje veliko zadovoljstvo sto sam otisla tamo...
    samo me zanima kako je to u vas bilo..koliko sam u toku nigdje to nisi navela i opisala

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ta druga zemlja je sribija a ne australija i nije na kraj svijeta...to je nasa bivsa zajednicaka Juga.....i ne kontam zasto neko ne bi dao pare i vodio djete ako treba i u Sibir ako ce mu tamo biti bezbolnije i lakse .....
    ako ti draga kristinabg mislis da sam ja luda sto nisam isla u split na tri opracije,svako pola godine i mucila svoje djete i opet se pitala hoce li uspjeti,onda molim te zadrzi to misljenje za sebe....
    bi li ti svoje djete dala 3 puta pod noz kad znas da u susjednoj drzavi ima neko ko ce to obaviti u jednom aktu???
    nemojte mi vise pricati o parama i kako je daleko ili bilo sta drugo......pricajte o djeci i stavite se u njihov plozaj i kako je to sve njima i jesu li zasluzili 3 puta pod noz i da ih boli i da im se obraca s povisenim tonom.............

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

yolle drago mi je da je sve o.k....nama je đinovic isto kao i đordjevic tako radio mokracnu cijev,skinuo s vrha viska kozice i stavio je ispod...al ima jos dovoljno kozice tako da se nadamo da ce u pubertetu sve biti o.k Mali se ponasa kao da nista nije bilo,niti mi ista spominjemo...normalno piski sto je najbitnije..mazemo mu contracubeksom iako se skoro nista ne vide rezovi.....
    jos ne mogu da vjerujem da je to iza nas...a toliko me to mucilo....nadam se da u buducnosti nece biti problema i da cemo jednog dana kad budu u pubertetu moci jednako ovako iznjeti iskustva kako je sve uredu..nadam se....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj kristinabg prvotno napisa Vidi poruku
    Jao varaždinka moram da priznam da se uvek dobro nasmejem kad čitam tvoje postove sad si si probleme napravila jer će da te pojedu ha ha. Hvala lepo, ja isto mislim da sam razumna i ne bi dete odvela nekamo samo jer su drugi na internatu napisali da ga moram tamo odvesti al to su ti razlike u mišljenju, svako ima svoje. Mislim ima smisla deliti iskustva s nekim lekarom ali sad opet da neko ode u drugu zemlju privatno to mi je mllo previše definitivno. Al čarobni svet dr đinovića
    Vidi vraga ja se isto smatram razumnim, izgleda da nam je to svima zajedničko. =)
    Nakon 4 neuspjele operacije, od kojih praktički funkcijski ništa ne radi, ni za mokrenje kako spada, ni seksualno, a ni estetski nije lijepo. I nakon što me 2 doktora ne uspiju uvjerit u njihovu stručnost ovdje u Zagrebu za hypospadiju sad mi recite kristina što sam evo ja trebao učinit ?
    Vidio sam da je prof. Perović spada među top uro-genitalne kirurge i išao sam na pregled i na pregledu me čovjek uspio uvjerit u svoju stručnost. Odgovore na pitanja koje mi kirurzi ovdje nisu praktički ništa pametno znali reć je prof. sam počeo govorit odmah, te kako i što mu je prioritet u operaciji.
    Jesam li ja po vama trebao biti "razuman" i ovdje ić na 5. operaciju nakon 4 potpuna neuspjeha na koje se oni čak nisu ni živcirali previše, više manje je to sve očekivano po njima bilo. Reakcija prof. Perovića na to kad sam skinuo gaće prvi puta je bila sve samo ne flegmatična... samo ću to reć.
    Upravo zbog tih reakcija na zagrebačkim pregledima, kako je to sve normalno,da ništa se ne može učinit bolje od ovoga i da što bi ja htio, a i radi samog rezultat operacija iz Zagreb i Beograda koji su kao nebo i zemlja. Dakle dokaz da očito može bolje i da mažu oči pacijentima. Neće me nitko uvjerit da su to pojedinačni slučajevi. Je neki put pogode kako muško međunožje treba izgledat, a drugi put malo fulaju.
    Nije baš u redu da pričate ovakve stvari da je previše ić u drugu zemlju se liječit. Čitajte malo temu(jer mi se čini da to definitivno ne radite) i vidjet ćete koliko su učestale neuspjele operacije u ovoj zemlji i ti neuspjesi nisu baš nekakva sitnica. Možda nisu svi ozbiljni kao moj slučaj, možda su neki slični, možda su neki blaži, ali siguran sam da ima i gorih nažalost. No u svakom slučaju činjenica je da im u principu baš i neide hypospadia. Naravno da će ljudi ić potražit druga riješenja kad se razoračaju. Da sam imao dobrih iskustva sa kirurzima ovdje njih bi preporučio.
    To što varaždinka ide vuć analogiju kako se samo 15ak ljudi javilo sa "komplikacijama"(navodnici jer ne smatram to komplikacijama, komplikacija bi bila da doktor zna kako popravit svoj neuspjeh i da ne upropasti cijelokupno genitalno područje, a još nisam vidio slučaj da je netko napisao kako se u 5. ili 6. operaciji sve popravilo) u 5 godina pa su onda svi ostali uspjesi i radi toga se ovi neuspjesi nebi trebali naglašavat i nebi trebali govorit da su liječnici nestručni za hypspadiju. Jednako se po toj analogiji može vuć da ima 3-4 uspjeha u 5 godina jer ih se isto toliko javilo na forumu i reklo da su zadovoljni pa se opet dođe na isto...
    Svidjelo se nekima ili ne, bojim se da tamo ljudi ipak nisu bacili novce.
    Što bi onda vi radili da ste bili u mojoj koži ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •