yolle prvotno napisa
Pozz svima.
Imam sina 5,5 g. do sada 3x operiran u hrv. vinogradska kod prof. Krausa. Na žalost i treća operacija nije uspjela. Radi se o fistuli koja se nikako ne može zatvoriti, uglavnom uvijek probije mokrača na tu što ne treba.Djete se ne može popiškiti nikako osim sjedeći.Nakon 3 operacije smo postali očajni i potražili druga mišljenja. Dr. Bastić koji kaže da je potrebno napraviti par operacija da bi se to napravilo kako treba. Inače smo iz Osijeka i tu nam nitko ne garantira uspjeh sljedeće operacije. Čuli smo za dr.Đorđevića u Bg i otišli na prvi pregled 03.06. te nam garantira uspjeh sljedeće operacije. Djete je operirano 18.07. Radio mu je novi mokračni put, obrezao kožicu i sa istom zatvorio donji dio.Nakon 2 dana smo išli kući sa kateterom i cjevčicom u piši koju smo nakon tjedan dana otišli vaditi. Dr.kaže da je sve o.k. i sada u srijedu idemo vaditi kateter pa će prvi put probati piškiti i nadamo seda je tu kraj našim mukama. Ne smatram da su naši lječnici nesposobni mislim da sam sa 3 operacije dovoljno povjerenje ukazala, ali ako netko garantira za svoj uspjeh i stoji iza toga vrijedi probati. Nadam se kada se sljedeći put javim da ću imati dobre vjesti. Pozz svima.