Citiraj yolle prvotno napisa Vidi poruku
Pozz svima.

Imam sina 5,5 g. do sada 3x operiran u hrv. vinogradska kod prof. Krausa. Na žalost i treća operacija nije uspjela. Radi se o fistuli koja se nikako ne može zatvoriti, uglavnom uvijek probije mokrača na tu što ne treba.Djete se ne može popiškiti nikako osim sjedeći.Nakon 3 operacije smo postali očajni i potražili druga mišljenja. Dr. Bastić koji kaže da je potrebno napraviti par operacija da bi se to napravilo kako treba. Inače smo iz Osijeka i tu nam nitko ne garantira uspjeh sljedeće operacije. Čuli smo za dr.Đorđevića u Bg i otišli na prvi pregled 03.06. te nam garantira uspjeh sljedeće operacije. Djete je operirano 18.07. Radio mu je novi mokračni put, obrezao kožicu i sa istom zatvorio donji dio.Nakon 2 dana smo išli kući sa kateterom i cjevčicom u piši koju smo nakon tjedan dana otišli vaditi. Dr.kaže da je sve o.k. i sada u srijedu idemo vaditi kateter pa će prvi put probati piškiti i nadamo seda je tu kraj našim mukama. Ne smatram da su naši lječnici nesposobni mislim da sam sa 3 operacije dovoljno povjerenje ukazala, ali ako netko garantira za svoj uspjeh i stoji iza toga vrijedi probati. Nadam se kada se sljedeći put javim da ću imati dobre vjesti. Pozz svima.
Možeš li nam napisati kolika je cijena kod dr Đorđevića?Dali se operacija radi u privatnoj klinici ili nekoj bolnici?Dali ste mogli biti sa dijetetom?I ako nam možete dati njegov Mail ili telefon ili kako ste stupili u kontakt sa dr Đorđevićem?Puno hvala unaprijed i sretno !