-
draga Kristinabg ja znam samo za jednog Boga a to sigurno nije dr.Đinović. U njemu vidim stručnjaka za hipospadiju koji nama nije prodao nikakvu priču iza koje ne stoji. Mi smo mu bili mačji kašalj bitnije je što je pomogao puno težim slučajevima od našeg(primjeri su ti na ovom forumu). Inače vjerujem da mu iz zapadne(tj. cijele) Europe dolaze pacijenti samo zato da im 'guza vidi puta' a ne zato što to isto tako uspješno mogu i doma besplatno obaviti.
Ne znam zašto si tako alergična na dr. Đinovića al na ovom forumu većina nas operirana u tvom gradu imamo dobra iskustva baš s njim a ne sa tvojim dr. Đorđevićem. Ponavljam da mi je drago da se na forum javio i netko od nas van Srbije (yolle) sa isto tako dobrim iskustvom kod dr. Đorđevića (kao privatnika).
Inače Ivanaivana u potpunosti se slažem sa onime što si rekla. Doktor Perović je bio algfa i omega na ovom području i mislim da ga je dr.Đinović odlično naslijedio. Sad Kristinabg ti slobodno nahvali svog doktora 
Mislim da je stvarno bezveze da se i dalje ovdje prepiremo oko toga koji je doktor bolji, meni je pomoglo dobro iskustvo forumaša kod dr. Đinovića, da su svi spominjali dr. Đorđevića javila bih se njemu i tražila njegovo mišljenje o našem problemu. Ovdje je najbitnije pomoći roditeljima sa informacijama o doktorima kojima se mogu javiti za savjet. Sve ostalo je njihova odluka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma