Vidi vraga ja se isto smatram razumnim, izgleda da nam je to svima zajedničko. =)
Nakon 4 neuspjele operacije, od kojih praktički funkcijski ništa ne radi, ni za mokrenje kako spada, ni seksualno, a ni estetski nije lijepo. I nakon što me 2 doktora ne uspiju uvjerit u njihovu stručnost ovdje u Zagrebu za hypospadiju sad mi recite kristina što sam evo ja trebao učinit ?
Vidio sam da je prof. Perović spada među top uro-genitalne kirurge i išao sam na pregled i na pregledu me čovjek uspio uvjerit u svoju stručnost. Odgovore na pitanja koje mi kirurzi ovdje nisu praktički ništa pametno znali reć je prof. sam počeo govorit odmah, te kako i što mu je prioritet u operaciji.
Jesam li ja po vama trebao biti "razuman" i ovdje ić na 5. operaciju nakon 4 potpuna neuspjeha na koje se oni čak nisu ni živcirali previše, više manje je to sve očekivano po njima bilo. Reakcija prof. Perovića na to kad sam skinuo gaće prvi puta je bila sve samo ne flegmatična... samo ću to reć.
Upravo zbog tih reakcija na zagrebačkim pregledima, kako je to sve normalno,da ništa se ne može učinit bolje od ovoga i da što bi ja htio, a i radi samog rezultat operacija iz Zagreb i Beograda koji su kao nebo i zemlja. Dakle dokaz da očito može bolje i da mažu oči pacijentima. Neće me nitko uvjerit da su to pojedinačni slučajevi. Je neki put pogode kako muško međunožje treba izgledat, a drugi put malo fulaju.
Nije baš u redu da pričate ovakve stvari da je previše ić u drugu zemlju se liječit. Čitajte malo temu(jer mi se čini da to definitivno ne radite) i vidjet ćete koliko su učestale neuspjele operacije u ovoj zemlji i ti neuspjesi nisu baš nekakva sitnica. Možda nisu svi ozbiljni kao moj slučaj, možda su neki slični, možda su neki blaži, ali siguran sam da ima i gorih nažalost. No u svakom slučaju činjenica je da im u principu baš i neide hypospadia. Naravno da će ljudi ić potražit druga riješenja kad se razoračaju. Da sam imao dobrih iskustva sa kirurzima ovdje njih bi preporučio.
To što varaždinka ide vuć analogiju kako se samo 15ak ljudi javilo sa "komplikacijama"(navodnici jer ne smatram to komplikacijama, komplikacija bi bila da doktor zna kako popravit svoj neuspjeh i da ne upropasti cijelokupno genitalno područje, a još nisam vidio slučaj da je netko napisao kako se u 5. ili 6. operaciji sve popravilo) u 5 godina pa su onda svi ostali uspjesi i radi toga se ovi neuspjesi nebi trebali naglašavat i nebi trebali govorit da su liječnici nestručni za hypspadiju. Jednako se po toj analogiji može vuć da ima 3-4 uspjeha u 5 godina jer ih se isto toliko javilo na forumu i reklo da su zadovoljni pa se opet dođe na isto...
Svidjelo se nekima ili ne, bojim se da tamo ljudi ipak nisu bacili novce.
Što bi onda vi radili da ste bili u mojoj koži ?