Mi smo vjerovali našem doktoru u Klaićevoj i on i danas vodi našu operaciju uspješnom al neka dođemo kad dijete uđe u pubertet sa 15-16 godina pa će mu on popraviti koliko će moći da ne mokri i dalje na stranu i da mu izravna spolovilo. Samo me zanima ako je operacija uspjela (i dalje nam je nakon operacije rupica na strani i spolovilo zakrivljeno) što nam naš doktor više treba popravljati?
Ponavljam sa punim povjerenjem smo mu dali dijete na operaciju koju je rekao obaviti u jednom aktu(do tad je 4god. govorio o operaciji u 2 akta). Ogradio se sa 20% neuspjeha. Nakon operacije 3 puta nam je rekao da je operacija uspjela i da je on zadovoljan.
Drugo mišljenje nam je dao prof. sa Rebra koji je odmah rekao da operacija u Klaićevoj napravljena nije uspjela, da zašto je doktor obrezao dijete do kraja i time potrošio sav materijal za slučaj da će morati ponoviti operaciju. Također nam je rekao da zbog nedostatka materijala više nije moguće raditi operaciju na našem dijetetu i neka se pomirimo sa činjenicom da će nam dijete do kraja života imati zakrivljeno spolovilo i mokriti sa strane.
Zar smo i dalje trebali vjerovati doktoru u Klaićevoj i prof. na Rebru a radilo se o najblažem obliku hipospadije? Nije mi važno koliko se op. hipos. obavi godišnje u Klaićevoj ili na Rebru, ti doktori nama nisu pomogli, kakav je to doktor koji ne može priznati da smo mu mi jedan od onih 20% neuspjeha i to nam 3 puta u lice kaže, kakav je to prof. koji ne zna ili se tako pravi da postoji mogućnost uzimanja tkiva iz usne šupljine. Pa ako ti ne operiraš po toj metodi nemoj reći da je trenutno stanje i definitivno stanje.
Kristinabg i dalje ne vidim pravi motiv tvog javljanja na ovaj forum? Umjesto da ti kao roditelju bude drago što je Ivanaivana svoje dijete poštedjela sigurnih 3 op. u Splitu i uspješno za sad riješila hip. u tvom gradu ti ju napadaš kao da je učinila najgoru stvar na svijetu.
Tvoji komentari mi nisu ni najmanje roditeljski.