-
Gogich ja nisam ovdje da tebe u išta uvjeravam a najmanje koji je doktor uspješniji i sl. Koliko vidim za tebe je prof.B. najbolji na svijetu za hipospadiju i ok to je tvoje mišljenje.
Mi smo prof. išli po preporuci po drugo mišljenje i po pomoć, pretpostavljam da nam je ovako odgovorio zato što smo mu došli po drugo mišljenje a ne da on prvi operira dijete. Ja njegove riječi koje je btw čuo i moj suprug vidim kao običnu ljubomoru i rivalstvo između doktora iz istog područja rada al i različitih bolnica u jednom gradu. Da smo prije čuli za Varaždinkinog doktora otišli bi po mišljenje i njemu, al nismo pa smo tako otišli po mišljenje dr.Đinoviću. Da smo prije BG čuli za dobra iskustva u Albaniji ili na bilo kojem drugom kraju svijeta otišli bi i tamo po mišljenje. Na sreću nama novac nije prepreka.
Ali zato služi forum da roditelji dobe što više informacija i da sami odluče gdje će otići i kojem doktoru vjerovati. Žao mi je gogich što ti moja priča već ide na uši van al nonstop mi takvi kao ti stavljaju neke svoje riječi u usta i kao da namjerno ne žele pročitati samo ono što sam napisala.
Nonstop namećete tezu da mi ovdje nekome nešto namećemo i da roditelji nemaju 'pravo odabira' već kao da ih mi za ruku i pod mus vodimo u BG dr. Đinoviću.
Kao što vi hvalite svog doktora i mi hvalimo onog koji je nama pomogao. Ponavljam mene se ne tiče milijun uspješnih operacija hipos. u Hrv. kad nama našu doktor ne želi priznati kao onu 'jednu' neuspješnu. Mi smo prihvatili neuspjeh al ne i doktor koji osim nas laže i sam sebe pa tako i svoju statistiku krivo 'pumpa'. Tu onda priču prodaje drugima.
Ja bih voljela da svaki doktor (u našem slučaju za hipospadiju) objavi točno po imenima pacijenata obavljene operacije i pored svake napiše rezultat. Da to bude javno i da svatko može vidjeti uspješnost operiranja svakog doktora ponaosob. Onda se mi ovdje ne bi prepucavali koliko nas je ('10tak') imalo neuspješne operacije a koliko je vas stotina imalo uspješne operacije. To nije nikakva velika 'papirologija' a sve je transparentno i puno o svakom doktoru govori. Toga se ne bi trebao bojati niti jedan doktor.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma