BIo je malo napuhan i ima pravo to biti. To ti je Anita samo odraz nekulture a ne da on to 'ima pravo bit'. Ne treba doktor pacijenta 'tetošiti' već samo treba biti kulturan a ne napuhan jer nitko nije jedini i od svakog postoji još bolji.
Ni po čemu on nije tako vrhunski(govorim o hiposp.) već je dobar doktor i specijalist, stručnjak u svojoj oblasti a za ono vrhunski trebaju i rezultati biti vrhunski.

A to što tvoja pedijatrica kaže možeš okačiti mačku o rep jer je ona samo specijalist i stručnjak u svojoj oblasti, sve ostalo je čula i prema tome ima neko svoje subj. mišljenje(jedino ak nema svoje dijete sa hiposp.) a o tom subjekt. mišljenju možeš čitati i ovdje na forumu (svi ovi napadi rekla-kazala pričama su bull shit).

Šta meni znači što je i nama naša pedijatrica preporučila našeg doktora i rekla da je on odličan a kasnije nije mogla vjerovati što nam je učinio? Šta meni znači sad njezino onako dobro mišljenje o njemu kad se na kraju i sama iznenadila kad je vidjela rezultat operacije. U svom čuđenju me ljuta poslala nazad doktoru sa konkretnim pitanjima o rezultatu naše operacije, neka mi nacrta što je učinio. I šta ja imam od toga što je on odgovorio da je op. uspjela al neka dođemo kad će dijete imati 15-16g. pa će mu onda popravljati što se popraviti da (a op. uspjela!).

Želim ti samo reći da ti ne treba nitko drugi reći kako je doktor napravio op. (govorim o hiposp.) to vidiš sama i za to ne trebaš završititi med.faks.

Nakon operacije u BG naša pedijatrica se ne može načuditi kako je sad op. 'vrhunski' odrađena....al šta ja imam sad opet od njezinog pozitivnog čuđenja kad smo doktora morali pronaći sami, meni je bitno da je operacija zaista dobro uspjela a za to je bitan stručan doktor.
Ona je i o prof. imala super mišljenje i bila je sretna što smo uspjeli u kratkom roku prek veze doći po drugo mišljenje kod njega, al kad je čula što nam je rekao nije mogla vjerovati da je mogao tako nešto reći, al ponavljam šta meni znači mišljenje pedijatrice (koju da ne bi bilo zabune izuzetno cijenimo i volimo jer se sva preda svakom svom pacijentu) ona je stručnjak u svojoj oblasti i o drugim doktorima ima saznanja i svoje mišljenje (sve se svodi na subj. mišljenje).

Dok se ti na vlastitoj koži ne uvjeriš kakav je tko doktor možeš ti o njemu čuti i misliti tko zna šta. Vlastito iskustvo je ono stvarno i najbitnije.

Super da tebi odgovara napuhanost tvog doktora i takav njegov odnos prema vama, al dozvoli da se meni i mnogima još to ne sviđa. Ne vidim potrebitost u takvom sirovom ponašanju i ja to vidim kao odraz bahatosti i neodgoja, nekulture.
Drago mi je i da je vama operacija uspjela jer da smo ga mi slušali moj sin nikad u životu ne bi kao sad (4mj nakon što nam je prof. dao svoje mišljenje) imao ravno spolovilo i mokrio normalnim mlazom naprijed. Po prof. mišljenju to smo trebali zauvijek u životu zaboraviti, jer je to ne moguće popraviti. Pretpostavljam da zbog takvog svog mišljenja zaslužuje titulu 'vrhunski'

Za nas je doktor Đinović vrhunski i zato ćemo mu uvijek biti zahvalni