-
buba mara... i nama su isto tako rekli da na drugu operaciju treba cekati od 6 do 9 mjeseci i doktor nas uvjerava da je dosta dobar u rijesavanju fistula ali ja mu vise ne vjerujem jer ostavio je kateter 18 dana,zamislite 18 dana mucenja i agonije i opet se pojavila fistula,ja sam rekla da imam jos samo jedan pokusaj da se hipospadija rijesi(jer nemogu vise muciti svog sina)i to cu dobro iskoristiti i samo znam da ovima u rijeci vise ne idem.Sada samo molim boga da bar sve ostane ovako kako jeste i da nam se ne desi zatvaranje te rupice na vrhu.Buba mara mozes li mi reci nakon koliko su se pojavili ti bolovi i poteskoce sa mokrenjem,meni sin za sada ima dobar mlaz na vrhu i samo malo mu kapa na fistulu,ali isto tako znam i da se sve moze pogorsati a u to da ce se zatvoriti fistula sama od sebe sve manje vjerujem.Poslala sam e-mail dr.đinoviću juce sa slikama pa se nadam da ce mi uskoro odgovoriti.Hvala svima koji su mi pisali,jer istog sam misljenja kao ivanaivana sto se fa fistula bude vise dirala to se tkivo više oštećuje i manja je mogućnos da to zaraste
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma