Citiraj zabrinuta ma prvotno napisa Vidi poruku
Buba mara naravno da cu napisati sta mi je dr.đinović savjetovao čim mi odgovori.Kako sam nova na forumu malo mi postovi kasne moraju ih prvo odobriti.Iskreno se nadam da se mokracni kanal nece suziti,mi sina forsiramo da ide piskiti sto cesce tako da odrzava mokracnu cijev i rupicu na vrhu prohodnim,ali mi to cesce mokrenje stvara probleme sa fistulom jer se na njoj pocne stvarati krastica i izgleda kao da zarasta a onda se opet pokvasi i sve ispocetka.A neznam vise sta da radim kada mi samo preostaje cekanje,znam samo da je svaki njegov odlazak da piski veliki sok za mene jer se bojim da ce povikati da ga boli.
Pozdrav, mi nismo imali iskustva s fistulama, ali znam da puno neuspjelih operacija ide kod prof. Batinice na popravak, jer sam bila s mužem i upoznala par mama na Rebru gdje je i mog malog operirao. Sad radi u bolnici u Zaboku, koliko znam. Koliko se sjećam to su bile veće fistule koje su oni popravljali, dok su se manje kod kojih samo kapa često same zatvorile. Nadam se da će i kod vas tako biti. Sretno!