Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nismo bili na kontroli jer je na prvoj kontroli nakon operacije sve bilo ok. Zvat ćemo da pitam za cijenu, ali ako nas netko ovdje bude htio primiti nećemo tamo na kontrolu. Ne znam kako ide, hoće li doktori da im se tako dođe ako je drugdje operiran. Hvala što se javili, bitno mi je da znam gdje se može ostati s djetetom i gdje nije bilo problema do sada. Budem zvala onda Rebro da se raspitam, tamo radi profesor Batinica? Naša pedica je rekla da je na Rebru.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

dotični profesor se bahati(radi) u bolnici Zabok

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj željkica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Nismo bili na kontroli jer je na prvoj kontroli nakon operacije sve bilo ok. Zvat ćemo da pitam za cijenu, ali ako nas netko ovdje bude htio primiti nećemo tamo na kontrolu. Ne znam kako ide, hoće li doktori da im se tako dođe ako je drugdje operiran. Hvala što se javili, bitno mi je da znam gdje se može ostati s djetetom i gdje nije bilo problema do sada. Budem zvala onda Rebro da se raspitam, tamo radi profesor Batinica? Naša pedica je rekla da je na Rebru.
    Pa zašto odmah niste javili doktoru da vam se to dogodilo ? Koliko ja shvaćam iz ovoga dr. Đinović ni nezna da se u vašem slučaju stvorila fistula. Ili sam krivo shvatio ? Ja bi vam svejedno savjetovao dr. Đinovića i njegov tim jer oni spadaju među najbolje u svijetu. Riješavali su teže slučajeve od fistule. No vaša odluka je na kraju naravno. Ako vas za zanima onda dr. Miroslav Đorđević je baš pedijatrijski kirurg koliko znam. Isto radi u Beogradu. Pitale ste nekoga baš za djecu zato sam naglasio da je pedijatar. On je isto dugo godina surađivao sa prof. Perovićem i trebao bi znat što radi. 2 forumašice su se za sada javile s pozitivnim iskustvima s njim. Jedna od njih je imala niz neuspjeha u Zagrebu pa je onda on ispravio ako me sjećanje dobro služi(a služi me ).

Kasnije mi je i pedijatrica i svi rekli da nema operacije koja 100% uspjeva bez komplikacija i da nije kraj svijeta kad se to desi. Ma umirili su nas ljudi. Moramo na kontrolu u Bg još pa ćemo vidjeti koliko košta popravak.
    Ovo trebam iskomentirat jer mi nije baš jasno. Ako nema operacije koja ne nosi komplikacije pa koji je smisao operirati onda. Ovdje ima dosta ljudi koji su imali operaciju i baš recimo kod dr. Đinovića (i prof. Perovića), da li 1 ili 2 akta, još uvijek bez komplikacija koliko sam ja shvatio. Od novijih ivanin sin u jednom aktu koliko znam bez komplikacija. Ne negiram vaš slučaj ako se to misli nego samo se apsolutno ne slažem s ovom rečenicom da nema operacije koja 100% uspjeva bez komplikacija. Pa da sam roditelj nebi nikad svoje dijete dao pod nož za operirat hypospadiju da je tako. Nit bi sebe dao pod stol da mi tako nešto doktor kaže. Mislim komplikacija apsolutno ima, bez sumnje. Ali ima i nekih kirurga koji znaju operirat hypospadiju.
    Posljednje uređivanje od Anonimni : 21.11.2011. at 01:34

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mene zanima zeljkice na koju prvu kontrolu nakon operacije mislite??
    mi smo bili u Beogradu 2 tjedna do skidanja katetera i bili smo u ta dva tjedna 4 puta kod djinovica na kontroli,gledao je pisu,skinuo zavoje i 14.dan skinuo kateter..
    a sada posto smo daleko smo mu slali slike mailom i sve je o.k sto i mi sami vidimo....
    da je nesto poslo po krivu nakon skidanja katetera otisli bi opet,al ovako je sve o.k i nije bilo potrebe

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Malo mi je čudna vaša pedijatrica koja vas šalje na Rebro prof.B. koji već duže vrijeme nije tamo nego je u Zaboku. Ako vas već šalje njemu onda bi takve stvari ipak trebala znati.
    Posljednje uređivanje od tiko : 23.11.2011. at 11:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •