Pa zašto odmah niste javili doktoru da vam se to dogodilo ? Koliko ja shvaćam iz ovoga dr. Đinović ni nezna da se u vašem slučaju stvorila fistula. Ili sam krivo shvatio ? Ja bi vam svejedno savjetovao dr. Đinovića i njegov tim jer oni spadaju među najbolje u svijetu. Riješavali su teže slučajeve od fistule. No vaša odluka je na kraju naravno. Ako vas za zanima onda dr. Miroslav Đorđević je baš pedijatrijski kirurg koliko znam. Isto radi u Beogradu. Pitale ste nekoga baš za djecu zato sam naglasio da je pedijatar. On je isto dugo godina surađivao sa prof. Perovićem i trebao bi znat što radi. 2 forumašice su se za sada javile s pozitivnim iskustvima s njim. Jedna od njih je imala niz neuspjeha u Zagrebu pa je onda on ispravio ako me sjećanje dobro služi(a služi me).
Ovo trebam iskomentirat jer mi nije baš jasno. Ako nema operacije koja ne nosi komplikacije pa koji je smisao operirati onda. Ovdje ima dosta ljudi koji su imali operaciju i baš recimo kod dr. Đinovića (i prof. Perovića), da li 1 ili 2 akta, još uvijek bez komplikacija koliko sam ja shvatio. Od novijih ivanin sin u jednom aktu koliko znam bez komplikacija. Ne negiram vaš slučaj ako se to misli nego samo se apsolutno ne slažem s ovom rečenicom da nema operacije koja 100% uspjeva bez komplikacija. Pa da sam roditelj nebi nikad svoje dijete dao pod nož za operirat hypospadiju da je tako. Nit bi sebe dao pod stol da mi tako nešto doktor kaže. Mislim komplikacija apsolutno ima, bez sumnje. Ali ima i nekih kirurga koji znaju operirat hypospadiju.

).
Odgovori s citatom