-
Željkica1 iz vlastitog iskustva sa prof.B. nikada mu više ne bih otišla po drugo mišljenje. Mi smo išli kod njega po drugo mišljenje nakon neuspjeha u Klaićevoj pa nas je 'oprao' kao da smo balavci. Osim što nam je neljubazno rekao da šta smo mu dolazili još nam je i rekao da našem djetetu nema pomoći i da se s tim pomirimo zauvijek. Ustvari nam je tom svojom neljubaznošću i bahatošću pomogao i dao jak vjetar u leđa da nađemo nekoga tko zna i može nam pomoć - boljeg stručnjaka. Tako smo naišli na ovaj forum i dr. Đinovića koji je pokazao da je prof.B. definitivno bio u krivu. Za tjedan dana idemo na drugu operaciju. Nakon prve operacije sve nam je bilo super pa vjerujemo i u uspjeh ove druge.
Da sam na vašem mjestu odmah bih nazvala dr. Đinovića i rekla mu sve što se dogodilo, otišla k njemu na kontrolu (nama je rekao da nam je u cijeni prve operacije sve kontrole do druge i ako se nešto neplanirano dogodi) jer je on operirao i najbolje zna što se dogodilo i kako to sanirati. Pitajte ga sve što vas zanima i onda odlučite kuda dalje. Iskreno mislim da je njihov pristup operaciji (nema odvođenja djeteta na silu od mame-naše iskustvo u Klaićevoj) a i mirno buđenje djeteta nakon operacije jer nema bolova, ne vezanje u krevetu,te hodanje i normalno funkcioniranje djeteta dan nakon operacije nešto što ne bi trebali zanemariti, uostalom vjerujem da ste to i sami, kao i mi svi koji smo tamo bili, doživjeli.
Pročitajte si forum i iskustva većine nas po našim bolnicama, vidjet ćete u kojim bolnicama su djeca vezana po 10 dana (vezana su jer kod nas većinom djecu nakon op. boli pa si od te boli mogu isčupati kanilu ili kateter, u BG vidjeli ste toga nema a isto imaju kanilu i kateter ali ih ne boli), gdje i koliko se plaća da bi mame bile cijelo vrijeme uz dijete (npr. u Klaićevoj apart. je 660kn/dan) itd.
Sretno gdje god se odlučili dalje krenut!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma